Forum dyskusyjne
jak przenocować 1 noc na Korfu
kategoria podróże po świecie
kraj Albania
Aga Nowok 16:30 | 19.07.2018
WitamWyjeżdżam w tym roku do mojej wyśnionej Albanii (niestety wiem że o 10 lat za późno)
Trochę wszystko załatwiałam na własną rękę, no i mam problem. Na Korfu będziemy (z małym dzieckiem) około 20 czasu lokalnego i nie będzie już połączenia z Sarandą więc czy może ktoś mi doradzić gdzie znaleźć nocleg blisko portu na jedną noc dla 3 osób.
żeglarz 22:55 | 19.07.2018
Napisz w jakim terminie jedziesz, jeśli w sierpniu to masz problem.
Aga Nowok 07:40 | 21.07.2018
przylatujemy 30 lipca wieczorem. potrzebuję nocleg z 30 na 31 lipca.Dlaczego w sierpniu jest to problemem?
żeglarz 20:15 | 21.07.2018
Duże firmy w Europie mają wtedy urlopy i wszyscy jadą do Grecji :).W tym terminie blisko portu (!) może Cię kosztować 100 €.
bartu233 14:15 | 01.08.2018
Szukaj w internecie jest pełno osób które nieodpłatnie Cię przenocują (couchsurfing) polecam mieć też internet bo bez tego ani rusz, ja używam sieci Otvarta i jest super
żeglarz 23:07 | 01.08.2018
>Szukaj w internecie jest pełno osób które nieodpłatnie Cię przenocują (couchsurfing)>polecam mieć też internet bo bez tego ani rusz, ja używam sieci Otvarta i jest super
Naprawdę genialna rada! 1 sierpnia na pewno znajdzie darmowy nocleg na 30 lipca.
Yakin 01:23 | 02.08.2018
>Naprawdę genialna rada! 1 sierpnia na pewno znajdzie darmowy nocleg na 30 lipca.Przecież to spam, w każdym temacie o sieci internetowej. Po co karmić trolla :).