/ / > Spam spam spam > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Spam spam spam

kategoria inne

paweł.p dołączył
01.05.2014

paweł.p 17:40 | 28.01.2025

Witamy nowego mistrza, ale 206 wpisów to dopiero 2 liga. Musisz się trochę bardziej postarać.

paweł.p dołączył
01.05.2014

paweł.p 21:10 | 28.01.2025

Cześć Akras. Tak naprawdę mam to w *upie, wyzłośliwiam się bo jestem chory. Muszę leżeć i chętnie spędziłbym tu trochę czasu. Ale, to co tu zastaję woła o pomstę do nieba, zresztą sama widzisz. A przy okazji dziękuję za wzięcie udziału w "dyskusji" Już myślałem, że tylko ja tu zaglądam oczywiście poza spamerami i Adminem usuwającym krytyczne komentarze. Pozdro.

akras dołączył
16.01.2019

akras 22:01 | 28.01.2025

Cześć Paweł, uwierzyłabym, gdybym Cię nie znała :-) Wyzłośliwiasz się bo taki jesteś, a nie chory (dobra, dobra). Zresztą to łagodne jak na Ciebie złośliwości. I akurat w temacie słuszne. Admin chowa głowę w piasek bo nie jest w stanie przynajmniej dwa razy dziennie tu zajrzeć (nie mówiąc o całkiem odpuszczonych weekendach), żeby usunąć ten bajzel, który boty niosą. Poza tym sugerowałam jakieś filtry - nie ma takich? Pozdrawiam.

Glob-Admin dołączył
28.08.2001

Glob-Admin 11:53 | 29.01.2025

>Cześć Akras. Tak naprawdę mam to w *upie, wyzłośliwiam się bo jestem chory. Muszę
>leżeć i chętnie spędziłbym tu trochę czasu. Ale, to co tu zastaję woła o pomstę do
>nieba, zresztą sama widzisz. A przy okazji dziękuję za wzięcie udziału w "dyskusji"
>Już myślałem, że tylko ja tu zaglądam oczywiście poza spamerami i Adminem usuwającym
>krytyczne komentarze. Pozdro.

Jak już wcześniej napisałem, usuwam wszystko co się da raz dziennie. Ludzie czy Wy serio myślicie, że ten projekt generuje jakiekolwiek dochody? Robię to tylko dlatego, że kilkorgu z Was zależy na tym miejscu. Ja nie mam problemu z tym żeby to forum wyłączyć jeszcze dzisiaj. Przestańcie po mnie jechać. projekt jet non profit. No ale to przecież prostsze walić w admina. Zrzućcie sie na etat admina to będzie siedział tu całą dobę i pilnował, by ataki botów przyjaciół z Indii nie wpadały co chwile. Mam nadzieje, że wyjaśniłem niektórym co i jak. Bo wydaje mi się, że niektórym się trochę w dupach poprzewracało.

akras dołączył
16.01.2019

akras 13:14 | 29.01.2025

Przynajmniej ja nie myślę, że Glob przynosi dochody, zawsze był pro publico bono i wiele swojej energii i czasu w niego włożyłam. A więc ta odpowiedź nie do mnie, tylko koło mnie :-) I choć jest w stylu hejtu (w dupach się nam poprzewracało? Sorry, ale komu tak właściwie, bo kto właśnie pisze o kasie?), to jednak jakaś reakcja jest, więc dzięki :-)

paweł.p dołączył
01.05.2014

paweł.p 01:46 | 30.01.2025

Czuję się wezwany jako ten niektóry,
Po pierwsze: to dzięki za wzięcie udziału w dyskusji (chociaż styl do *upy), ale lepsze to niż usuwanie krytycznych uwag. I dobry wieczór przy okazji.
Po drugie, w takich projektach fora pilnują pasjonaci, a nie etatowi pracownicy, więc bez przesady nie obrażaj naszej i tak niewielkiej inteligencji. I tu dochodzimy do meritum sprawy i kwintesencji problemu: Czyli do Ciebie jako Administratora forum. Gdyby tu był gospodarz, pasjonat, a nie cieć (to tylko przykład) obrażony na cały świat, to wszystkim mieszkałoby się tu przyjemniej.
Po trzecie: Naprawdę wierzysz w to, że codziennie usuwasz spam - muszę mieć strasznego pecha, bo tak rzadko tu zaglądam, a za każdym razem forum jest zapchane spamem pod korek.
Po kolejne, strasznie dziecinnie zabrzmiało to o tych *upach przewróconych i "mnie nie drażnijcie bo się obrażę, a może nawet rozpłaczę" Czizys, poważnie?
I tak dalej sratatata - nie będę dalej przynudzał, do następnej choroby. Pozdrawiam.

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl