Forum dyskusyjne
AMKB 23:28 | 13.02.2009
do zakończenia największego w historii Globtrotera Konkursu na najlepsze zdjęcie Walentynkowe i powiązane z "globtroterstwem". Dotychczasowe zdjęcia można zobaczyć klikając wyzej w dziale Konkurs Walentynkowy - Lista Startowa. Zasady niżej pod hasłem Walentynki a o nagrodach można poczytać w temacie "O milionowych nagrodach raz jeszcze". Biorąc udział w naszym konkursie masz szansę na wygraną w słynnym totolotku amerykańskim "Mega Millions" Zapraszamy Wszystkich!!!
mario-mil 00:30 | 14.02.2009
AMKB proszę napisz,kto wyłoni zwycięzce,bo nie doczytałem.Jeśli potrzebujesz kogoś do komitetu sędziowskiego to chętnie pomogę!!Ptaszki,konie,flamingi są dosyć dobre ale foczki górą.Pisz na privata to ustalimy zwycięzcę.Trochę obawiam się tego powietrznego serca,ale puścimy plotkę,że ci dwaj piloci są homo a w Polsce to pewna przegrana
AMKB 00:34 | 14.02.2009
Wiesz to chyba dobry pomysł.... tak.... czekaj - juź wiem Dwóch zakochanych pilotów (Paula przecieź sama napisała, źe dwóch... - zobaczymy :-))
mario-mil 00:42 | 14.02.2009
Propagowaniu zachowań szerzących zgniliznę moralną zagrażającą naszym wszechpolskim rodzinom mówimy stanowcze NIE.GlobAdminie proszę o usunięcie tego obleśnego zdjęcia!!
AMKB 00:40 | 14.02.2009
Już - Mario - teraz jest potrzebny głos oburzenia, wiesz, źe to nie przystoi - coś w tym stylu... :-))
mario-mil 00:46 | 14.02.2009
No to wygraliśmy-najlepsza fotka za burtą!!Teraz trzeba załatwić bociany-przyrost naturalny ujemny,nie ma dzieci,które będą płaciły na nasze emerytury,a te bezczelnie pozują do zdjęć.SKANDAL
AMKB 00:45 | 14.02.2009
Mario, ale to trzeba pod zdjęciem nie tutaj i moźesz podpisać np: Zaniepokojony Obywatel... :-))
mario-mil 00:56 | 14.02.2009
Na Spida też mam pomysł,bo okazał się nieoczekiwanie dosyć dowcipny(plotka głosi,że on cały czas klika a pomysły i jedzenie podrzuca Jego żona)Złamanie regulaminu i nielegalne kopiowanie czeskich dowcipów
AMKB 00:57 | 14.02.2009
No dobra - juź idę załatwiać bociany - ale podpisuj to POD ZDJĘCIEM :-)). Ja uzupełnię :-))