Forum dyskusyjne
borek50 16:07 | 04.04.2009
PROSZE WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW SERWISU GLOBTROTER BY ZWRÓCILI UWAGĘ NA 0000000000000 TA KOBIETA OBRAŻA LUDZI NA FORUM.OTO JEDEN Z PRZYKŁADÓW.POD ZDJĘCIAMI PANI k.lonik UKAZAŁY SIĘ OBRAZLIWE TEKSTY.PROPONUJE 0000000000000 OCENIAĆ NA 1 a jak się da to na 0.DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM. BOREK50
grzesiekodm 19:34 | 04.04.2009
Dużo jeszcze wątków założysz na ten temat???
tommy#1 04:43 | 08.04.2009
boszszszszsz...dajciez se juz siana z tymi wojnami, popierdolkami, podsrywaniami.... co bardziej pyskaci sie wyniesli, oceny sa na zyczenie wrzucajacych - godzi sie ktos albo nie na ocenianie. Klony umieraja w tym m omencie smiercia naturalna. Po jaka cholere tego typu posty ? Dziecinada.Napiszcie cos o Waszych podrozach, nie o podsrywaniu :)
fruchu 08:59 | 08.04.2009
ale co tu maja pisac jak podrozuja tylko po google earth? ;-)
tommy#1 22:24 | 08.04.2009
jessooo, Fruchu... ja ostatnio to tez tylko po googlach :C. Chorerny kryzys tu mamy, ostanio to we wrzesniu gdzies bylem :) No ale nic - w lipcu ruszam na polnocno - zachodnie wybrzeze Stanow :)
usunięty/nieznany 22:30 | 08.04.2009
kryzys kryzysem, a pogoda w anglii jaka byla kiepska taka jest :(((( dlugi weekend idzie a z nim deszcz... i przyjdzie mi tez na google earth zajrzec chyba :(((((
fruchu 22:34 | 08.04.2009
Tommy ale widze ze Ty i tak cos od siebie tu napisales, ja akurat do pisania sie nie nadaje. Inna sprawa ze nie mam wielkiego doswiadczenia w podrozach, a wklejanie codzych zdjec i klotnie o oceny itp mnie po prostu nie bawia ;-)