Forum dyskusyjne
GlobAdmin 23:30 | 30.07.2011
WitamMam dla Was miłą wiadomość :-)
Już w poniedziałek czyli 1 sierpnia startuje nowy Konkurs Foto, tym razem czekamy na Wasze prace o tematyce "Twarze świata".
Czekamy i wiemy, że będzie to spora porcja wspaniałych zdjęć, przegląd niemal z całego świata!
Szczegóły dotyczące konkursu oraz Regulamin znajdziecie w Strefie konkursowej:
http://www.globtroter.pl/stopka/konkurs_twarze_swiata.phtml
Do dzieła więc, poszperajcie w swoich zdjęciach i znajdzie maksymalnie 3, które łapią Was za serce, wzruszają, a może właśnie bawią ;-)
Pokażcie wszystkim Globtroterom jak różnorodne twarze ma świat ...
pozdrawiam
GlobAdmin
tommy#1 01:55 | 31.07.2011
Dobry temat na konkurs :)Ja szperam, chociaz nie jestem zbytnio "portretowy".
pzdr
GlobAdmin 21:06 | 31.07.2011
Tommy, może coś jednak znajdziesz :-) na pewno!Globtroterki i Globtroterzy, przypominamy, że już jutro startuje nowy konkurs FOTO! Czekamy z niecierpliwością na Wasze zdjęcia, na portrety przypominające jak różnorodny i wspaniały jest świat :-)
pozdrawiam
GlobAdmin
GlobAdmin 22:35 | 02.08.2011
Kochani, drugi dzień konkursu i dodaliście już prawie 30 zdjęć! Super!Oglądanie tych prac to naprawdę miłe zajęcie ;-)
Dziękujemy za wszystkie prace i czekamy na kolejne!
pozdrawiam
GlobAdmin
czesiu 07:50 | 03.08.2011
Z tego, co zauwazyłem, pare osob wrzuciło wiecej niz 3 zdjecia.Co wtedy ?
swift 22:54 | 03.08.2011
Sądząc po wynikach poprzedniego konkursu i zamiłowaniach Admina do geologii na pewno wygra jakaś KAMIENNA TWARZ
GlobAdmin 09:45 | 04.08.2011
Swift, dziekuję za sugestie :-)
GlobAdmin 09:44 | 04.08.2011
tak, kilka osób wrzuciło po więcej niz 3 zdjęcia, ale do bazy zdjec konkursowych dodalismy TYLKO 3pozdrawiam
GlobAdmin
Smok-1 15:37 | 04.08.2011
Zmieniłem tytuły 3 swoich zdjęć, czy podesłać numery, czy system jakos to sam wykryje ?
Twarze_świata_Konkurs 23:05 | 04.08.2011
proszę o podanie numerów, nie jesteśmy w stanie wyłapać archiwalnych zdjęć ze zmienionym tytułempozdrawiam
GlobAdmin
Beata & Tomek Globetrotting 17:48 | 10.08.2011
zalaczylismy wczoraj 3 zdjecia i nie sa dodane;-( co mamy zrobic??
Beata & Tomek Globetrotting 17:48 | 10.08.2011
zalaczylismy wczoraj 3 zdjecia i nie sa dodane;-( co mamy zrobic??