Forum dyskusyjne
GlobAdmin 23:37 | 06.04.2012
Witammiło mi podać listę osób, których prace zostały nagrodzone w konkursie foto Miasto nocą :-)
Oto i one:
1. P.M.
2. turkus
3. dawidm
4. fotodrab
5. zetzet
Szczegóły: http://www.globtroter.pl/stopka/konkurs-miasto-noca2.phtml
Gratulujemy!
Wszystkim uczestnikom Konkursu Foto dziękujemy za udział :-)
pozdrawiam
GlobAdmin
kaczma 01:56 | 07.04.2012
Gratulacje ,chociaż szkoda że tylko 5 zwycięzców !! , jestem pewien że byłem na 6 miejscu.
[konto usuniete] 14:22 | 10.04.2012
Mamy chyba ważniejsze sprawy niż konkurs, na przykład jedna ze stron z wielu:http://www.globtroter.pl/spolecznosc/ogloszenie.phtml?oglo_id=18604
Reklamują się wycieczki biur podróży. To nie jest słup ogłoszeniowy, przynajmniej tak się wydaje.
A swoją drogą - Mario-mil miał rację, że konkursy trwają zbyt długo, ja już o tym konkursie zdążyłam zapomnieć...:)
GlobAdmin 21:03 | 10.04.2012
WitamAkras, ogłoszenia biur podróży jeśli tylko pojawiają się w dziale OGŁOSZENIA, nie są sprzeczne z ideą serwisu. Trafiają do osób, które są zainteresowane tematem.
W sytuacji gdyby wspomniane przez Ciebie ogłoszenie pojawiło się na forum, owszem widzielibyśmy w tym pewne naruszenie regulaminu.
Dział OGŁOSZENIA jest w pewnym sensie "słupem ogłoszeniowym" ;-)
Konkursy Foto trwają 1 miesiąc, ogłoszenie wyników nastepuje po ok. miesiącu. Uważamy, że czas trwania konkursu pozwala wziąć w nim udział jak największej ilości Globtroterów.
pozdrawiam
GlobAdmin
[konto usuniete] 21:29 | 10.04.2012
No to OK. Spieszę zawiadomić moje ulubione biura podróży, ze tutaj mogą zareklamować się za darmo! Ale będą miały fajnie! Szkoda, że jakoś przez 2 lata mojej tu bytności tego nie zauważyłam!I jeszcze jedno - dzisiejsze komentarze - chyba dwukropek i średniki komentarzami nie są??? Ale zaraz okaże się, że to normalne... Pozdrawiam, choć już nie za bardzo rozumiem...
GlobAdmin 21:53 | 10.04.2012
Akrasw przypadku jednokrotnego pojawienia się tego typu ogłoszenia w odpowiednim dziale nie robimy problemu. Jeśli użytkownik zaczyna traktować serwis jako darmową platformę reklamy, kontaktujemy się z nim i wyjaśniamy "nieporozumienie".
Nie ma więc potrzeby, abyś wprowadzała swoje ulubione biura podróży w błąd ;-)
Dziękujemy za zwrócenie uwagi na użytkownika, który wyraża swoje opinie o zdjęciach poprzez znaki interpunkcyjne- już się tym zajęliśmy.
pozdr.
GlobAdmin
[konto usuniete] 22:13 | 10.04.2012
Żartowałam (choć mam ulubione biura i znajomych, którzy je prowadzą) i to było moje przekomarzanie się :) Chcę, żeby Glob jak najlepiej funkcjonował.Może doczekamy się albumu zdjęć miast nocą, jak to było w przypadku latarni morskich? Wiele pięknych zdjęć posłano na ten konkurs... A zwycięzcom gratuluję!