Forum dyskusyjne
Farah 09:27 | 06.06.2012
jak długo czekaliście na przewodniki zamówione na stronie LP???kupiłam książke w sobote, zapłaciłam kartą kredytową. poki co dostałam informacje,ze przyjeli zamowienie,ale o wysłaniu paczki nadal cisza. napisałam do nich maila z prośbą o informacje i jak najszybsza wysyłke - według ich wyliczeń paczki do wsch.Europy idą 10-20 dni roboczych i teraz obawiam sie ze przewodnik nie dojdzie przed moim wyjazdem.(03.07) Prosze o informacje osoby, które już wcześniej kupowały tam przewodniki-ile faktycznie czasu szły wasze paczki. Myślałam,że miesiąc wystarczy,a tu lipa.
Smok-1 10:18 | 06.06.2012
Ja kupuję na polskich stronach. Jest sporo firm, które sprowadzają przewodniki LP, adresy, namiary np. na Allegro, cenowo wychodzi nawet nieco taniej niż przez stronę LP, odbiór albo bezpośredni (mają z reguły jakieś składy) albo pocztą, czas oczekiwania max 1,5 tygodnia. Nie to żebym specjalnie reklamował, ale skoro zależało Ci na czasie ...
Farah 10:33 | 06.06.2012
tak wczesniej tez kupowałam,ale to była najnowsza edycja, która właśnie wyszła 03.06 i nie byla przez to dostepna na naszych stronach w PL. dlatego nie miałam wyboru.
aurox 11:31 | 06.06.2012
ja czekalem prawie 4 tygodnie, do dzis nie rozumiem, dlaczego tak dlugo :)
Farah 11:51 | 06.06.2012
no to pięknie. ale dziękuję za pomoc