Forum dyskusyjne
fotodrab 11:56 | 13.12.2012
Adminko - ok 10 dni temu bylem w stanie wejsc na ta strone. Niestety od ponad tygodnia juz nie moge. W Australii Facebook dziala tak, jakby taka strona nigdy nie istniala. Nie pisze tego bezposrednio do Ciebie , tylko na tym forum, z uwagi na to, ze chcialbym wiedziec, czy tylko w Australii jestescie zabanowani :) Nie mam pojecia czy to Wy, czy tez ja powinienem zglosic problem.
GlobAdmin 12:25 | 13.12.2012
Fotodrab, dzięki za info! Nie mam pojęcia czego to wynika ... Może podpadłeś na Facebook'u? ;-) Żart oczywiście ;-)A jak inne polskie strony? Nie masz problemu z wejściem na nie? Może to tylko dzisiejszy problem?
Pozostaje nam poprosić Kaczmę o sprawdzenie jak sytuacja wygląda u niego.
pozdr.
GlobAdmin
GlobAdmin 12:28 | 13.12.2012
Fotodrab, jescze jedna prośba- jak wchodzisz na profil Globtroter.pl na Fb? Spróbuj może z poziomu strony www.globtroter.pl. na dole strony. Czy pojawia się jakis komunikat?
fotodrab 12:34 | 13.12.2012
Wierz - od paru dni probowalem juz kazdego tricku. Po prostu tutaj strona nie istnieje! Probowalem tez wejsc z konta Hooltayki. Ona ma 10 stron w ulubionych, lecz u mnie pokazuje tylko 9 i nie ma sladu po Was. Cokolwiek bym nie zrobil - nie istniejecie!
GlobAdmin 14:16 | 13.12.2012
To straszne!A tak na poważnie- to australijski Facebook nie wie co traci ;-)
Fotodrab, mam nadzieję, że to jakaś chwilowa niedyspozycja, nie mamy pojęcia z czego to wynika, Facebook bywa nieobliczalny.
pozdrawiam
GlobAdmin