Forum dyskusyjne
GlobAdmin 07:17 | 13.03.2013
WitamPora na nowy konkurs foto ! Trwa od 12.03 do 12.04.2013!
Tym razem czekamy na Wasze zdjęcia z Indii, te które moglibyście śmiało podpisać "Moje Indie". Podzielcie się ze społecznością Globtrotera wspomnieniami z Indii, obrazami, jakie utkwiły w Waszej pamięci, zaprezentujcie miejsca, twarze, krajobrazy, które zrobiły na Was największe wrażenie.
Tym razem Partnerem i sponsorem głównej nagrody - Vouchera noclegowego o wartości 300 EURO jest Wimdu - internetowa platforma z szerokim wyborem prywatnych zakwaterowań na całym świecie (150.000 zakwaterowań, 100 krajów)
Pozostałe 4 nagrody to książki Wydawnictwa Bezdroża:
I miejsce- Voucher o wartoci 300 euro ufundowany przez Partnera Konkursu WIMDU
II miejsce- książka Szkatułka pełna Sahelu Mirosław Kowalski, Bezdroża
III miejsce- książka Olo na Atlantyku. Kajakiem przez ocean Aleksander Doba, Bezdroża
IV miejsce- książka Makaron w sakwach, czyli rowerem przez Andy i Kordyliery Piotr Strzeżysz, Bezdroża
V miejsce- książka Żagle nad pustyniš. Z wiatrem przez Gobi Anna Grebieniow, Bezdroża
Szczegóły konkursu na: http://www.globtroter.pl/stopka/konkurs_indie_regulamin.phtml
Czekamy na Wasze zdjęcie :-)
pozdrawiam
GlobAdmin
Przemysław Supernak SuperGlob 08:47 | 13.03.2013
Dobrze sie składa, bo przedwczoraj wróciłem z Indii. ;-)
GlobAdmin 09:55 | 13.03.2013
Super!W takim razie masz prawie miesiąc na przeglądnięcie zdjęć i wybranie tych trzech NAJ :-)
Czekamy na Twoje zgłoszenie!
pozdrawiam
GlobAdmin
lincoln 10:34 | 13.03.2013
a kiedy jakieś inne konkursy, np. ze zdjęciami z Rosji czy Izraela ?
GlobAdmin 11:12 | 13.03.2013
Dzięki za sugestię :-) weźmiemy to pod uwagę przy planowaniu kolejnych konkursów
GlobAdmin 23:02 | 13.03.2013
Panie i Panowie, mamy dla Was miłą wiadomość!Poza nagrodą główną w Konkursie Foto "Moje Indie" - voucher o wartości 300 euro (bez limitu czasowego) Partner Konkursu WIMDU, zaproponowało dwa dodatkowe vouchery o wartości 40 euro każdy (minimalna rezerwacja 200 euro, do wykorzystania do 31.12.2013)!
Szczegóły w Regulaminie: http://www.globtroter.pl/stopka/konkurs_indie_regulamin.phtml
Obecnie lista nagród wygląda imponująco:
I miejsce: Voucher o wartości 300 euro ufundowany przez Partnera Konkursu WIMDU
II miejsce" Voucher Wimdu o wartości 40 EURO (min rezerwacja 200 EURO) oraz książka Szkatułka pełna Sahelu Mirosław Kowalski, Bezdroża
III miejsce: Voucher Wimdu o wartoci 40 EURO (min rezerwacja 200 EURO) książka Olo na Atlantyku. Kajakiem przez ocean Aleksander Doba, Bezdroża
IV miejsce- książka Makaron w sakwach, czyli rowerem przez Andy i Kordyliery Piotr Strzeżysz, Bezdroża
V miejsce- książka Żagle nad pustynią. Z wiatrem przez Gobi Anna Grebieniow, Bezdroża
Czekamy na Wasze zdjęcia!
pozdrawiam
GlobAdmin
GlobAdmin 08:41 | 15.03.2013
Globtroterki i Globtroterzy, voucher WIMDU na 300 euro czeka na swojego nowego właściciela ;-) Pozostałe dwa po 40 euro także chciałaby zostać przygarnięte przez zdolnego fotografa ;-)Nie pozwólcie im oraz książkom z Bezdroży czekać długo - Konkurs trwa do 12.04.2013.
Czekamy na Wasze zdjęcia o tematyce "Moje Indie"!
pozdrawiam
GlobAdmin
fotodrab 12:22 | 15.03.2013
Adminko - jest jeden drobny problem, ktory warto zawczasu roztrzygnac. Co rozumiecie pod nazwa Indie? Indie krajem o jakies konkretnej granicy sa tak naprawde od niedawna. Dla Anglika na przyklad Indie to Pakistan, Republika Indii, Bangladesh, i wieksza czesc Birmy , oraz Nepal, Sikkim , Bhutan i na koncu Sri Lanka. Z pewnoscia sa jeszcze inne definicje, o ktorych albo w tej chwili nie pamietam, albo nie wiedzialem.
GlobAdmin 16:22 | 15.03.2013
Witaj :-)Fotodrabie, przyjmijmy definicję jak poniżej:
"Od północy Indie są ograniczone przez pasma górskie: Karakorum i Himalaje. Z Indiami graniczą: Pakistan na północnym zachodzie, Chiny, Nepal oraz Bhutan na północy, Mjanma i Bangladesz na północnym wschodzie, Sri Lanka przez zatokę Mannar i cieśninę Palk na południowym wschodzie. Od południowego zachodu kraj otaczają wody Morza Arabskiego, zaś od południowego wschodu Zatoki Bengalskiej i Morza Andamańskiego. Do Indii należy archipelag Lakkadiwów leżący na Morzu Arabskim 450 km na zachód od wybrzeży kraju oraz leżące w Zatoce Bengalskiej archipelagi Andamanów i Nikobarów."
Mam nadzieję, że rozwiałam wątpliwości.
pozdrawiam
GlobAdmin
piotrwaz 21:41 | 15.03.2013
No troche z Szanownym przedmówcą sie zgodzę ,że np dla Rosjan Indie to Goa ze stolicą w Palolem Beach .
GlobAdmin 11:00 | 20.03.2013
Witamdo galerii konkursowej trafiają Wasze kolejne zdjęcia! Dziękujemy :-)
Czekamy na kolejne!!!
pozdrawiam
GlobAdmin
GlobAdmin 09:10 | 25.03.2013
Przybywa zdjęć konkursowych :-) Kto ma ochotę na super nagrody? :-)Szczegóły konkursu na http://www.globtroter.pl/stopka/konkurs_indie.phtml
pozdrawiam
GlobAdmin
GlobAdmin 13:11 | 27.03.2013
Przypominamy, że konkurs foto Moje Indie trwa do 12.04.2013 :-)Szczegóły na http://www.globtroter.pl/stopka/konkurs_indie.phtm.
pozdrawiam!
GlobAdmin 12:10 | 04.04.2013
Przypominamy o Konkursie Foto "Moje Indie", który trwa do 12 kwietnia! Do wygrania super nagrody :-)
GlobAdmin 10:49 | 11.04.2013
Przed nami ostatnie dwa dni KONKURSU FOTO!Czekamy na Wasze zgłoszenia :-)
GlobAdmin 17:09 | 13.04.2013
Konkurs Foto Moje Indie dobiegł końca! Sporo zdjęć trafiło do bazy konkursowej tuż przed 00:00 :-)Wszystkie zdjęcia możecie podziwiać tutaj http://www.globtroter.pl/stopka/konkurs_indie.phtml - jest ich ponad 140!
Przed nami trudny wybór - musimy wybrać 5 zdjęć, których autorzy otrzymają nastepujące nagrody:
I miejsce: Voucher o wartości 300 euro ufundowany przez Partnera Konkursu WIMDU
II miejsce: Voucher Wimdu o wartości 40 EURO (min rezerwacja 200 EURO) oraz książka Szkatułka pełna Sahelu Mirosław Kowalski, Bezdroża
III miejsce: Voucher Wimdu o wartoci 40 EURO (min rezerwacja 200 EURO) książka Olo na Atlantyku. Kajakiem przez ocean Aleksander Doba, Bezdroża
IV miejsce: książka Makaron w sakwach, czyli rowerem przez Andy i Kordyliery Piotr Strzeżysz, Bezdroża
V miejsce: książka Żagle nad pustyniš. Z wiatrem przez Gobi Anna Grebieniow, Bezdroża
Dziękujemy Wam za udział :-)
[konto usuniete] 18:10 | 13.04.2013
Tylko, że (przynajmniej u mnie) link nie działa :(
GlobAdmin 19:03 | 14.04.2013
Przepraszam za pomyłkę!Oto poprawy link http://www.globtroter.pl/konto/user.phtml?user_id=36681