Forum dyskusyjne
Filipiny podroż luty 2014 M M
kategoria podróże po świecie
kraj Filipiny
knb2004 12:29 | 01.12.2013
Witajcie ,Wybieramy się na krótki wypad na filipiny około 2 tyg na miejscu.
Zaintrygowani opisami znajomych i innych podróżników , wybraliśmy ten ciekawy kierunek. Oboje podróżowalismy wcześniej po Azji , chcielibysmy zwrócić się z zapytaniem , który region powinnyśmy wybrać. Interesująt nas piękne plaże dobre nurkowanie, ale to jest wszędzie :-) Chcielibyśmy żeby nie był to na Maxa turystyczny region, ale też żeby nie brakowało uśmiechnietych backpakers . Czekamy na waszą pomoc M&M
beatap 16:02 | 01.12.2013
Witajcie,my bylismy w tym roku w styczniu/lutym na Filipinach. Niestety nie ma miejsc bez turystow:( W sezonie jest bardzo duzo Koreanczykow - plaga. Ciezko jest znalesc nocleg bez wczesniejszej rezerwacji. My bylismy np. w El Nido i stamtad island hopping. Mozliwosci nurkowania, snorkeling, plaze idt. Nawet mielismy fantastyczna plaze z mniejsza iloscia turystow. Na Bohol ciezko z noclegiem bezposrednio przy plazy, bo ceny sa horendalne. Ale plaza tez nic specjalnego. Znajomi byli na Boracay ale tam tez ogrom turystow. My byllismy 3 tyg. i dosc zwiedzilismy. Jesli macie pytania, to piszcie.Ale El Nido mozemy wam polecic. Pozdrawiamy
MagdaG 15:21 | 03.12.2013
Cześć, ja mam trochę inne pytanie, czy moglibyście polecic jakieś sensowne połączenie. Oczywiśćie przeszukuję wszelkie wyszukiwarki, ale będę wdzięczna za jakąś podpowiedź.Wybieram się na Filipiny w marcu na 3 tyg.
Z góry dziękuję,
pozdrawiam,
Magda
MagdaG 20:52 | 07.12.2013
hmm no tak, trochę mało precyzyjne pytanie :) chodziło mi o sugestie jak najlepiej dolecieć, może jakaś sugestia jak połączyć loty, żeby było taniej...dziękuję,
Magda
beatap 21:00 | 07.12.2013
my lecielismy z frankfurtu do Pekinu z Air China. Bardzo tanio. Na Filipinach (kupilismy przed wylotem) cebu pacific. Bardzo tanio, ale trzeba placic za wszystko extra, dodatkowo sa oplaty na lotniskach na filipinach. Uiszcza sie je na miejscu. Bilety na Filipinach warto kupic wczesniej, bo sa duzo tansze.pzdr
beatap 21:14 | 07.12.2013
nie ma sprawy, sluze pomoca. jakbys miala pytania, to chetnie pomoge.pzdr
knb2004 20:04 | 08.12.2013
Wiotam , sprawdź promocję souther china airlines na flipo.plBardzo dobra cenna i dużo dostepnych dat w marcu.
irmi 04:02 | 09.12.2013
Czesc. Polecam wyspe Bohol. Malo turystow, kilka fajnych miejsc do zobaczenia i spokojny odpoczynek nad morzem. Miejsc do nurkowania raczje nie ma. Polecam chocolate hills, park z malpkami tarsier, rejs po Lobocu.
karenka 01:56 | 29.11.2014
To fakt Bohol jest piekny a na nurkowanie i plazowanie idealne jest Panglao polaczone tuz obok,zapraszamy do "polskiej oazy" wiecej podpedrittos@wp.pl
darson 21:07 | 28.11.2014
">Witajcie ,>Wybieramy się na krótki wypad na filipiny około 2 tyg na miejscu."
Witam.
Podpinam się pod wątek. Od jakiegoś czasu myślę o wyjeździe na Filipiny właśnie w tym terminie - luty 2015.
Czy mógłbym się wybrać w Waszym towarzystwie ?
Jestem turystą górskim. Do tej pory eksplorowałem głównie Alpy. W jednak końcu chciałbym gdzieś "wygrzać tyłek" :)
Jestem ciekawy świata, lubię nowe sytuacje, jestem otwarty na znajomości, znam angielski . Spanie przy ognisku czy w namiocie nie jest mi obce. I generalnie jestem zaradny. Tyle w skrócie o mnie.
Jeśli bylibyście zainteresowani proszę o kontakt.
Również inne osoby które chciałyby się wybrać i mają jakieś pojęcie jak to zorganizować.
mój mail : darson76@op.pl