Forum dyskusyjne
Merlin 07:40 | 14.12.2016
Czy ktoś wytłumaczy mi jak szukać tematów o danym kraju?Zaznaczam "podróże po świecie" i "Sri Lanka" a wyświetla się wszystko tylko nie to co trzeba.
Indie, Rosja, Kolumbia, itp.
Czy na forum jest jakakolwiek wyszukiwarka gdzie można wpisać słowo i dać "szukaj"?
Może są jakieś ustawienia?
Jestem na różnych forach ale to jest wyjątkowo nieprzyjazne pod względem wyszukiwania.
senia 08:54 | 14.12.2016
Rzeczywiście coś nie działa. Jak wrzucisz wszystkie tematy i wybierzesz Sri Lanka to dostaniesz Sri Lanke. Po tytułach wybierz co Cię interesuje.
Merlin 13:50 | 16.01.2017
>Rzeczywiście coś nie działa. Jak wrzucisz wszystkie tematy i wybierzesz Sri Lanka to>dostaniesz Sri Lanke. Po tytułach wybierz co Cię interesuje.
A jak na przykład doszukać się informacji o Trincomalee?, wygląda na to, że trzeba przeszukać wszystkie wątki Sri Lanka.
paweł.p 11:00 | 14.12.2016
Jak chcesz wyszukać ogólnie to korzystasz z opcji ogólnych: Temat dyskusji; Kraj; Data dodania; - niestety one nie działają łącznie - możesz wybrać tylko jeden parametr. Jak szukasz frazy lub konkretnego wyrazu to korzystasz z wyszukiwarki google w prawym górnym rogu.
paweł.p 17:13 | 16.01.2017
>A jak na przykład doszukać się informacji o Trincomalee?, wygląda na to, że trzeba
>przeszukać wszystkie wątki Sri Lanka.
>
"Jak szukasz frazy lub konkretnego wyrazu to korzystasz z wyszukiwarki google w prawym górnym rogu." - może przeczytaj wątek do końca.
nitkaska 18:28 | 16.01.2017
nie działa. Próbowałam z różnymi krajami, nie wyskakuje nic kompletnie...
paweł.p 18:32 | 16.01.2017
A u mnie działa bardzo dobrze.
paweł.p 18:36 | 16.01.2017
Oczywiście chodzi mi o wyszukiwanie, bo jeżeli chodzi o forum to też uważam że jest do d..... . Chociażby ten wkurwiaj...... mechanizm wstawiania postów w dowolnym miejscu i zawsze w innym niż było pisane.
Merlin 15:57 | 17.01.2017
>A u mnie działa bardzo dobrze.Skoro wyszukiwarki nie ma a posty wstawiają się byle gdzie to forum działa według Ciebie dobrze ?