Forum dyskusyjne

Podróż

kategoria podróże po świecie

Ryszard2015 dołączył
02.04.2018

Ryszard2015 09:01 | 28.04.2018

Bardzo dziękuję. To takie niespełnione marzenie żony. Myślę, że za rok, dwa. Pozdrawiam

zgłoszone do moderacji

Yakin dołączył
01.01.2017

Yakin 08:58 | 28.04.2018

>Chciałbym z żoną wyjechać we wrześniu na 10 dni gdzieś na plaże Hiszpanii. Czy można
>liczyć na to że jakieś biuro podróży zapewni mi dojazd i noclegi o resztę zadbałbym
>sam czy lepiej samemu zadbać o wszystko. Nie wiem czy dalibyśmy radę. Brak
>doświadczenia, język tylko trochę. Poradźcie kochani. Liczę na wytrawnych
>globtroterów. Mamy po 68 lat i marzy nam się Hiszpania, potem Indie. Finanse jako
>tako. Nie jest źle. Kocham wszystkich podróżników. Od czegoś trzeba zacząć.
>Pozdrawiam

Hiszpania prosta, ale Indie to już trochę wyższa szkoła jazdy. Aczkolwiek też do ogarnięcia :-). Jak już będą na tapecie, to służę pomocą :-).

zgłoś do moderacji

Edgarek dołączył
16.08.2008

Edgarek 19:24 | 25.04.2018

>Dziękuję. Właściwie to potrzebowałem wsparcia, że to nic trudnego.
>Rozumiem, że zamówię noclegi, dojadę lub dolecę a na miejscu zorganizuję sobie i
>kąpiel, i zwiedzanie, itd. Bez biura podróży. Pozdrawiam

My tak zawsze robimy a Hiszpania w miejscowościach wypoczynkowych nad morzem raczej nie jest trudna do organizacji.

zgłoś do moderacji

Ryszard2015 dołączył
02.04.2018

Ryszard2015 11:26 | 25.04.2018

Dziękuję. Właściwie to potrzebowałem wsparcia, że to nic trudnego.
Rozumiem, że zamówię noclegi, dojadę lub dolecę a na miejscu zorganizuję sobie i kąpiel, i zwiedzanie, itd. Bez biura podróży. Pozdrawiam

zgłoszone do moderacji

Edgarek dołączył
16.08.2008

Edgarek 21:51 | 24.04.2018

Do tego żeby pojechać nad morze do Hiszpanii nie trzeba wytrawnego globtrotera. Wystarczy minimum organizacji.
Pytania są następujące:
- jaki język znasz (ten tylko trochę)?
- gdzie chcecie jechać?
- gdzie chcecie mieszkać (hotel, apartament)?
- co chcecie robić (tzn. czy tylko plażować)?
- komunikacja publiczna czy wynajmujesz samochód?

zgłoś do moderacji

Ryszard2015 dołączył
02.04.2018

Ryszard2015 12:44 | 24.04.2018

Chciałbym z żoną wyjechać we wrześniu na 10 dni gdzieś na plaże Hiszpanii. Czy można liczyć na to że jakieś biuro podróży zapewni mi dojazd i noclegi o resztę zadbałbym sam czy lepiej samemu zadbać o wszystko. Nie wiem czy dalibyśmy radę. Brak doświadczenia, język tylko trochę. Poradźcie kochani. Liczę na wytrawnych globtroterów. Mamy po 68 lat i marzy nam się Hiszpania, potem Indie. Finanse jako tako. Nie jest źle. Kocham wszystkich podróżników. Od czegoś trzeba zacząć. Pozdrawiam

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl