Forum dyskusyjne
Podróż
kategoria podróże po świecie
kraj Hiszpania
Ryszard2015 09:01 | 28.04.2018
Bardzo dziękuję. To takie niespełnione marzenie żony. Myślę, że za rok, dwa. Pozdrawiam
zgłoszone do moderacji
Yakin 08:58 | 28.04.2018
>Chciałbym z żoną wyjechać we wrześniu na 10 dni gdzieś na plaże Hiszpanii. Czy można>liczyć na to że jakieś biuro podróży zapewni mi dojazd i noclegi o resztę zadbałbym
>sam czy lepiej samemu zadbać o wszystko. Nie wiem czy dalibyśmy radę. Brak
>doświadczenia, język tylko trochę. Poradźcie kochani. Liczę na wytrawnych
>globtroterów. Mamy po 68 lat i marzy nam się Hiszpania, potem Indie. Finanse jako
>tako. Nie jest źle. Kocham wszystkich podróżników. Od czegoś trzeba zacząć.
>Pozdrawiam
Hiszpania prosta, ale Indie to już trochę wyższa szkoła jazdy. Aczkolwiek też do ogarnięcia :-). Jak już będą na tapecie, to służę pomocą :-).
Edgarek 19:24 | 25.04.2018
>Dziękuję. Właściwie to potrzebowałem wsparcia, że to nic trudnego.>Rozumiem, że zamówię noclegi, dojadę lub dolecę a na miejscu zorganizuję sobie i
>kąpiel, i zwiedzanie, itd. Bez biura podróży. Pozdrawiam
My tak zawsze robimy a Hiszpania w miejscowościach wypoczynkowych nad morzem raczej nie jest trudna do organizacji.
Ryszard2015 11:26 | 25.04.2018
Dziękuję. Właściwie to potrzebowałem wsparcia, że to nic trudnego.Rozumiem, że zamówię noclegi, dojadę lub dolecę a na miejscu zorganizuję sobie i kąpiel, i zwiedzanie, itd. Bez biura podróży. Pozdrawiam
zgłoszone do moderacji
Edgarek 21:51 | 24.04.2018
Do tego żeby pojechać nad morze do Hiszpanii nie trzeba wytrawnego globtrotera. Wystarczy minimum organizacji.Pytania są następujące:
- jaki język znasz (ten tylko trochę)?
- gdzie chcecie jechać?
- gdzie chcecie mieszkać (hotel, apartament)?
- co chcecie robić (tzn. czy tylko plażować)?
- komunikacja publiczna czy wynajmujesz samochód?
Ryszard2015 12:44 | 24.04.2018
Chciałbym z żoną wyjechać we wrześniu na 10 dni gdzieś na plaże Hiszpanii. Czy można liczyć na to że jakieś biuro podróży zapewni mi dojazd i noclegi o resztę zadbałbym sam czy lepiej samemu zadbać o wszystko. Nie wiem czy dalibyśmy radę. Brak doświadczenia, język tylko trochę. Poradźcie kochani. Liczę na wytrawnych globtroterów. Mamy po 68 lat i marzy nam się Hiszpania, potem Indie. Finanse jako tako. Nie jest źle. Kocham wszystkich podróżników. Od czegoś trzeba zacząć. Pozdrawiam
zgłoszone do moderacji