Forum dyskusyjne
TENERYFA-WYCIECZKI PO WYSPIE
kategoria podróże po świecie
kraj Hiszpania
przewodnik 01:48 | 18.08.2008
Jestem przewodnikiem i organizuje wycieczki w małych maxymalnie8 osobowych grupach gdzie czas wycieczki w odrużnieniu od autokarowych nie jest ograniczony do 8godz.Poruszamy sie szybciej i oferta odwiedzanych miejsc jest szersza.Samochod z przewodnikiem jest do waszej dyspozycji i to wy po konsultacji z przewodnikiem ostatecznie decydujecie któredy będzie wiodła trasa wycieczki i jakie miejsca chcecie zobaczyć.Koszt takiej wycieczki jest taki sam jak autokarowej,a jeżeli jest komplet 8 osób to jest też możliwość negocjacji ceny.
Zainteresowane osoby prosze o maila teneryfa.przewodnik@gmail.com
Pozdrawiam i do zobaczenia
lucyGold 22:52 | 14.09.2008
Drogi Przewodniku. Czy Twoja oferta jest nadal aktualna? Mam problem, żeby wysłać do Ciebie mail...pozdrawiam :)
przewodnik 23:03 | 14.09.2008
Przepraszam zapomnialem dodać 63 w adresie klikając na mój nick pojawi się poprawny adres który podaje teraz bez blędówteneryfa.przewodnik63@gmail.com
lucyGold 23:22 | 27.09.2008
Naprawdę gorąco polecam Pana Zbyszka!!! :DTo Przewodnik jakiego ze świecą szukać! Szalenie wesoły człowiek, zna Teneryfę jak własną kieszeń i dzięki niemu poznaliśmy ją w całej okazałości! No i Pan Zbyszek pokazał nam nawet na którym drzewie rosną najpyszniejsze figi na ziemi :D
I...na wycieczkach był obiad!! I to w cenie! A czy jakiś wypad autokarem gwarantował posiłek...? Hm...nie...
To był naprawdę niesamowity czas! Oby więcej takich ludzi jak Pan Przewodnik!!
Dziękuję jeszcze raz. :)
przewodnik 18:10 | 20.04.2009
bardzo dziekuje i ciesze się że wycieczka ci się podobala
przewodnik 11:20 | 24.04.2015
WitamZmienił mi się adres poczty i obecnie mój email to Tenepol@gmail.com
a program wycieczek jest na stronie tenepol.pl