/ / HISZPANIA > tanio na Teneryfę > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

tanio na Teneryfę

kategoria podróże po świecie

bera dołączył
23.07.2009

bera 09:57 | 23.07.2009

Witam, czy Ktoś wie z jakim biurem podroży najtaniej spędzić 2 tygodnie w sierpniu na Teneryfie? Pozdrawiam :)

martinez027 dołączył
10.08.2007

martinez027 14:44 | 23.07.2009

Tu raczej przez biura sie nie wybieraja--biura sa dla emerytow lub zyciowych niemot(delikatnie mowiac)-choc nieraz zdazy sie w miare atrakcyjna oferta na jakis egipt czy wlasnie kanary.....
W ile osob na Tener..???Tam najlepiej wynajac "apartamentos"czyli jakby hotel---wychodzi tanio---szczegolnie dla 3-4osob---bylem na Teneryfie z 2 lata temu i poznalem 3 stewardesy---tygodniowy pobyt wyniosl je 40EURO/lebka---za PRZELOT z UK +3*** hotel-----ten hotel kosztowal 100euro/tydzien i czy byla 1 czy 4 osoby to nie robi roznicy---one mialy przeloty za grosze --ale ja placilem za to samo(akurat bylem sam)niecale 200euro(przelot i taki sam hotel,ale dla 1 osoby).....Jak sie znajdzie tanie loty (przez UK,Irlandie lub Niemcy-ewentualnie czarterem z biura jak bedzie tanio)to na 2 tygodnie sam hotel 3***(dobre warunki) mozna miec za 200euro(a nawet mniej)---i te 200euro podziel na tyle osob ile bedzie jechac---czyli na 4 to 50 ect.......Biura to biora frycowe za brak myslenia i 2 tygodnie tam wychodzi drogo....(szczegolnie jak wiecej niz 2osoby--wtedy mega drogo przez biura)----najwiecej zarabiaja wlasnie na hotelach---polskie biura daja kiepskie hotele i duzo za nie kasuja...

remkaa dołączył
05.08.2009

remkaa 12:04 | 05.08.2009

wydaje mi sie ze zawsze najtaniej sobie samemu zorganizowac.
my sie wlasnie wybieramy koncem wrzesnia wiec hotel 4* halfo board, one bedroom apartment + przelot w dwie strony mnie wyniosl = 900 euro. nie wiem jak jest wbiurach w polsce ale tutaj za taki deal w biurze trzeba liczyc srednia 600e na lebka

remkaa dołączył
05.08.2009

remkaa 12:06 | 05.08.2009

tutaj mialam na mysli irlandie

przewodnik dołączył
18.08.2008

przewodnik 13:41 | 05.09.2009

W polskich biurach jest sporo ofert w tej cenie i w niższych ale gdybyście chcieli pozwiedzać z polskim przewodnikiem to polecam TENE-POL.PL

gifam dołączył
18.07.2010

gifam 09:03 | 11.08.2010

Witam
próbowałem załatwić sobie indywidualny pobyt, ale wyszło drogo i z komplikacjami.
Przelot tanimi liniami - szkoda gadać, Drogi a co więcej z przesiadkami i to z różnych lotnisk. Sam przejazd busem w Anglii z lotniska na lotnisko drożej kosztuje niż lot z Anglii na Teneryfę, a do tego trzeba czasem czekać dobę na lot, z Hiszpanii, Niemiec podobnie. Są co prawda czartery, tu coś można znaleźć, ale też nie 200E tylko ponad 1200 złociszy - najtaniej
Może źle szukałem ale noclegi - apartament to koszt od 30 E /doba na osobę - ale przez Internet - takie są ceny. Ja wybieram się do Interpalace = 3900 zł /2 tygodnie w tym ful żarcie i alkohol - Miejscowy co prawda ale zawsze. Wychodzi wiec ok 800E i bez kłopotów, do tego opieka rezydenta i ubezpieczenie , więc jeśli nawet troszkę drożej to za to łatwiej.

scottislands dołączył
07.07.2008

scottislands 10:33 | 11.08.2010

nie wiem do końca czy załatwianie samemu przelotu, hotelu i kupowanie jedzenia na miejscu wychodzi zawsze taniej. Trzeba trzymać rękę na pulsie, bo dobre oferty sie zdarzają. Lecę we wrześniu z W-wy na GC 2 tyg. All incl za niecałe 650 euro, czyli wychodzi 2,6 tysia. Nie wiem czy to dużo, może organizując samemu wyjdzie taniej, a czy lepiej ??

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl