Forum dyskusyjne
Barcelona noclegi
kategoria podróże po świecie
kraj Hiszpania
Ala2010 13:43 | 29.09.2010
Witam,Czy ktoś był ostatnio w Barcelonie i może polecić wynajem mieszkania lub niedrogi hotel dla 3 ech osób?
Z góry dziękuję za odpowiedź
drewniana 12:42 | 30.09.2010
Witaj polecam przewodnik: http://www.discoveryplanet.pl/Przewodnik_Lonely_Planet_Barcelona_9781741048964-32.html znajdziesz tam hotel dla siebie a i opinie o nim znajdziesz. Przy okazji znajdziesz tam fajne knajpki i pratyczne wskazówki.Pozdrawiam
Jakub Hołysz 11:15 | 08.10.2010
Jedż w ciemno i szukaj koło rumbli pełno hotelików hosteli spooko Taniej wyjdzie niż rezerwacja przez neta!
Kurniczek 15:57 | 08.10.2010
hej byliśmy półtora roku temu w Barcelonie i przed wyjazdem jedynie wyszukaliśmy hostele gdzie były jeszcze dostępne wolne miejsca. Udało nas się wynająć nocleg przy Rambla, który nazywał się Rambla & Catalunya Hostel i wówczas w połowie lutego zapłaciliśmy 8 euro od osoby w pokoju 10-osobowym. Pokoje oki, śniadanie w cenie noclegu i właściwie w samym centrum w miasta więc polecam.
tkos 22:07 | 08.10.2010
Byliśmy w Barcelonie na poczatku sierpnia tego roku. Relacja jest na Globie :) Nie wiem czy lecisz Ryanairem jak my, ale dotarlismy do Barcy o 2 w nocy i musielismy koczowac w pareczku na lawce ;) Nie za bardzo chce mi się wierzyć żeby w sezonie możnabyło znaleźć wolne pokoje koło Rambli. Nam z trudem udało się znaleźć hostel w necie ze 2km od Saints Station, skąd chodziliśmy na Ramblę piechotką. Koszt w pokoju 3 osobowym to ok. 15.euro, co było najtaniej wtedy. Weźcie po duwagę też że większośc hoteli w Barcy kwateruje po 12.00, a niektóre nawet po 14.00 godzinie, powodzenia, Tomek
agnusik 13:54 | 12.05.2011
Hej!Mam do zaoferowania apartament w Barcelonie, z dobrym dojazdem do centrum, atrakcyjna cena, na krotsze i dluzsze okresy pobytu, dla grup max. 6- osobowych. Zainteresowanych prosze o kontakt na maila agamapl@yahoo.de
lub skype: agni-m
Hakunamatataa 14:56 | 14.05.2012
Cześć, ja byłam, polecam http://www.edom.pl/apartamenty/532724/barcelonaforrent-apartamenty-apartament-z-1-sypialnia-1-4-doroslych-barcelona-costa-brava-hiszpania/
[konto usuniete] 12:27 | 16.05.2012
Dziękujemy za skorzystanie z oferty :) Teraz wprowadziliśmy jeszcze dodawanie obiektów do bazy więc można umieścić w bazie swoje kwatery.
izabe1la 01:13 | 13.04.2013
jesli trzeba taniego noclegu w Barcelonie, prosze pisac na annamariabcn@gmail.com . Cena to 15 euro na osobodobe. Odbior z lotniska Bcn El Prat Gratis! Pozdrawiam, Izabela
annnna 11:10 | 13.04.2013
Barcelona moja kochana,hm...:)))Się rozmarzyłam..Polecam hohttp://www.hotel-romareial.com/hotel-overview.htmltel Przy placu Real,samo centrum miasta,piękny plac z latarniami Gaudiego,stare miasto...W rezerwacji umieściłam prośbę o pokój z widokiem na plac i taki dostałam.Z placu wychodzimy na aleję La Rambla,jesteśmy więc w samym sercu miasta.Klimat jest, polecam:)
Somuchtravel 12:15 | 13.06.2014
Jedź i szukaj hosteli, tak jest najprościej i najtaniej. I do tego masz nieco emocji czy znajdziesz nocleg czy nie :D