Forum dyskusyjne

Autostopem do Hiszpani

kategoria podróże po ¶wiecie

Thompson doł±czył
19.02.2012

Thompson 12:05 | 20.02.2012

Kilka porad:
1- w tak daleki wyjazd na stopa nie wybieraj sie sama!!!
2- Najłatwiej złapać stopa w Cieszynie u kolesi którzy jad± tirami - chętnie zabieraj± bo dzięki temu szybciej im mija czas podróży - a jesli dobrze zagadasz to on juz przez radio załatwi ci nastepny transport - sprawdzone :)
3- Jesli kto¶ będzie cię chciał podrzucić ale powie ci że wysadzi cię w okolicy Wiednia - nie wsiadaj - raz za Wiedniem na stacji benzynowej spędziłem 12 h czekaj±c na następn± okazję -najgorsze miejsce na łapanie stopa.

zgłoszone do moderacji

agahoo doł±czył
30.01.2012

agahoo 13:20 | 20.02.2012

Hey,
ja też my¶lalam o Hiszpani z nasikiem na Barcelone i moze wlasnie nie koniecznie stopem;)Masz jakis konkretne plany?
Pzdr,
Agata

zgłoszone do moderacji

paula-angelika doł±czył
25.08.2011

paula-angelika 14:37 | 25.08.2011

a może miałaby¶ ochotę wybrac się do Hiszpanii ale niekoniecznie autostopem? poszukuję towarzystwa. Je¶li jeste¶ chętna to napisz mi priv. :)

zgłoszone do moderacji

NataliaBP doł±czył
15.08.2011

NataliaBP 16:22 | 17.08.2011

Witam. Jestem nowa na portalu i jeszcze nie do końca wiem jak to się tu wszystko kręci. Potrzebuję pomocy, porady, wskazówek. Wybieram się pierwszy raz w życiu na stopa i to aż do Hiszpani. Jakie¶ pomysły na trasę? gdzie najlepiej łapać stopa , szczególnie pierwszego, póĽniej już jako¶ poleci. Jestem ze ¶l±ska, do przej¶cia granicznego w Cieszynie się jako¶ dostane ale co dalej? gdzie tam najlepiej stać? Na co zwracać uwagę?
Pomóżcie prosze, bo już za tydzień ruszam...

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.

Jak dodać w±tek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy w±tek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). S± one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzaj± go wielokrotnie. Ciateczka mog± też stosować współpracuj±cy z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl