/ / HISZPANIA > Autostopem do Hiszpani > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Autostopem do Hiszpani

kategoria podróże po świecie

NataliaBP dołączył
15.08.2011

NataliaBP 16:22 | 17.08.2011

Witam. Jestem nowa na portalu i jeszcze nie do końca wiem jak to się tu wszystko kręci. Potrzebuję pomocy, porady, wskazówek. Wybieram się pierwszy raz w życiu na stopa i to aż do Hiszpani. Jakieś pomysły na trasę? gdzie najlepiej łapać stopa , szczególnie pierwszego, później już jakoś poleci. Jestem ze śląska, do przejścia granicznego w Cieszynie się jakoś dostane ale co dalej? gdzie tam najlepiej stać? Na co zwracać uwagę?
Pomóżcie prosze, bo już za tydzień ruszam...

paula-angelika dołączył
25.08.2011

paula-angelika 14:37 | 25.08.2011

a może miałabyś ochotę wybrac się do Hiszpanii ale niekoniecznie autostopem? poszukuję towarzystwa. Jeśli jesteś chętna to napisz mi priv. :)

agahoo dołączył
30.01.2012

agahoo 13:20 | 20.02.2012

Hey,
ja też myślalam o Hiszpani z nasikiem na Barcelone i moze wlasnie nie koniecznie stopem;)Masz jakis konkretne plany?
Pzdr,
Agata

Thompson dołączył
19.02.2012

Thompson 12:05 | 20.02.2012

Kilka porad:
1- w tak daleki wyjazd na stopa nie wybieraj sie sama!!!
2- Najłatwiej złapać stopa w Cieszynie u kolesi którzy jadą tirami - chętnie zabierają bo dzięki temu szybciej im mija czas podróży - a jesli dobrze zagadasz to on juz przez radio załatwi ci nastepny transport - sprawdzone :)
3- Jesli ktoś będzie cię chciał podrzucić ale powie ci że wysadzi cię w okolicy Wiednia - nie wsiadaj - raz za Wiedniem na stacji benzynowej spędziłem 12 h czekając na następną okazję -najgorsze miejsce na łapanie stopa.

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2024 Globtroter.pl