Forum dyskusyjne
Gdzie zimą do Włoch
kategoria podróże po świecie
kraj Włochy
rafcio16111992 19:04 | 06.10.2015
Witam .Do Włoch chcę lecieć tuż po Bożym Narodzeniu aby odpocząć od zgiełku miasta .
Chciałbym jechać do malego , spokojnego miasteczka gdzie nie ma turystów , gdzie mogę powłóczyć sie po uliczkach zagladajac do małych Trattori delektując sie winem i prawdziwym wloskim (niekomercyjnym) jedzeniem.
Proszę o pomoc w wyborze takiego miejsca .
Pozdrawiam
Rafał Wojda
kinia-to 17:00 | 29.10.2015
A jeździsz na nartach? Czy tylko spacery? Ale jak przeczytałem dokładnie czego oczekujesz to już nie mam co polecić :) Bo ja tylko się włóczę tam gdzie blisko do kurortów. Właśnie coś planuje żeby pogodzić relaks i narty ale już mam dość wyjazdów na tygodniowe turnusy pijacko narciarskie - chętnie zobaczę coś innego niż tylko śnieg i góry a wieczorem libacje ...
ankapr153 01:00 | 06.11.2015
Ja polecam Kalabrie...prawdziwe życie,mało komercji;-)
sabo 09:28 | 09.11.2015
Włochy są piękne. wszystkie miejscowości w rejonie ALP spełniają warunek.Ja zarówno w lecie i w zimie jadę do TOSKANII----------------
POZDRAWIAM
www.bellatoscana.pl
Asia2016 23:14 | 10.02.2016
Moja propozycja troche spozniona ale goraco polecam jezioro Como ze swoimi malowniczymi miasteczkami: Varenna, Bellano, Bellagio, Lecco, Jest gdzie pospacerowac, zawsze sie znajdzie cos dobrego do jedzenia i w zimie jest malo turystow. Polecam
asap 22:16 | 15.02.2016
No właśnie, pytanie czy uprawiasz tez sporty zimowe czy nie. Ja generalnie mogę polecić tylko miejsca narciarsko snowboardowe, natomiast ponieważ wypróbowałam już kilka z apartamentów z http://www.tedetravel.pl/ to jesli potrzebujesz miejsca, gdzie jest mniej ludzi i jest nieco bardziej oddalone od centrum to polecam Residence Vacanze Veronza Carano. Sam układ ośrodka jest tak przyjazny że nie czujesz jakby zatrzymywało się tam wiele osób, aby dojść centrum musisz przejść dobre 5km a po drodze kilkanaście romantycznych i klimatycznych knajpeczek:)