/ / WłOCHY > Piza Florencja Toskania > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Piza Florencja Toskania

kategoria podróże po świecie

kraj Włochy

taigh dołączył
24.03.2010

taigh 15:56 | 24.03.2010

Czy ktoś odwiedził Toskanię niedawno? Moje doświadczenia są sprzed kilku lat, a chcę się tam wybrać na tydzień raz jeszcze....Poszukuje mijesc noclegowych, kempingow nieco dalej od cywilizacji niz MichaelAngelo i w lepszej cenie.

broslon dołączył
27.06.2010

broslon 23:46 | 27.07.2010

Całe wybrzeże Adriatyku i Tyreńskiego to jedne wielkie wioski kempingowe. W sezonie jest drogo a do ok. 26 czerwca i po ok.25 sierpnia ceny są o połowe niższe czyli średnio ok. 30 euro/noc. osobiście polecam część wybrzeża na wysokości Elby a jeszcze dokładniej to Punta Ala - super baza wypadowa na całą Toskanię i na wypoczynek np. nurkowanie. Pozdrawiam broslon

gohomealone dołączył
11.07.2011

gohomealone 11:38 | 11.07.2011

Mi się marzy noclegownia z jakąś włoską rodziną w typowym włoskim domu, myślicie, że da się wynająć pokój przy takiej rodzinie? Tzn. myślę, że dać się da ale nie mam pojęcia gdzie szukać takich ofert ;)

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2023 Globtroter.pl