Forum dyskusyjne
Mediolan
kategoria podróże po świecie
kraj Włochy
adamus.hoh 16:34 | 30.10.2007
Wybieram sie do Mediolanu,glownie na maraton,ale tez pozwiedzac.Czy mozecie mi polecic kilka godnych zwiedzenia miejsc ( w Mediolanie pewnie sa ich dziesiatki).Chcialbym zobaczyc Ostatnia Wieczerze Leonarda,ale podobno trzeba sie wczesniej zapisywac.Czy ktos moze mi podac jakis szczegoly?Z gory dzieki.
lucyna43 21:13 | 03.11.2007
hej,no niestety w "na ostatnią wieczerze" trzeba się wcześniej umówic, ale mozesz to zrobić za posrednictwem internetu, jest specjalna strona,
jest kilka miejsc, one są ustytuowane głównie w centrum miasta. Kup dobry przewodnik i ruszaj !! powodczenia
adamus.hoh 17:36 | 07.11.2007
Hej!Czy moglabys podeslac mi linka do tej stronki na ktorej moge sie zalogowac na obejrzenie ostatniej wieczerzy?Z gory dzieki!
aksoglam 01:11 | 04.11.2007
żeby obejrzeć dzieło Leonarda ja musiałam się zapisać conajmniej 1 tydz. wcześniej co prawda była w ubiegłym roku , może już się coś zmieniło w tej kwesti. Jeśli chodzi o zwiedzanie Mediolanu - to wszystko masz w centrum , jeszcze kwestia tego ile masz czasu na zwiedzanie?
hesoja90 16:08 | 27.02.2014
Witam ;)Poszukuję osób, które były w Mediolanie i chętnie wypełnią dla mnie krótka ankietę na temat atrakcyjności turystycznej tego miasta, byłabym naprawdę wdzięczna za odpowiedzi ;) Przesyłam link do ankiety: http://www.survio.com/survey/d/H5I5M6M3M6D6J9F2L
Dziękuje za wypełnienia i życzę udanych wypadów ;)
laupinka 10:57 | 02.03.2014
Zapraszam na moją relację z pobytu w Mediolanie, może nfo się przydadzą ;)http://laupinka.blogspot.it/2012/05/jestesmy-w-mediolanie.html