Forum dyskusyjne
Noclegi w Rzymie - prosba
kategoria podróże po świecie
kraj Włochy
geronimo 17:09 | 15.01.2007
Będe wdzieczny za podanie stron/adresow tanich noclegow w Rzymie. Najlepiej gdzies w centrum :) Z gory dziekujeM.
Mleko 17:34 | 16.01.2007
Czesc, polecam portal www.venere.com. Ja spalem osobiscie w ponizszym hoteliku - bardzo polecam i nie daleko od Terminihttp://www.venere.com/hotel/index.php?htid=7763&&ref=18491
muton2 13:10 | 15.11.2012
OSTRZEGAM wszystkich przed Venere.com .Zarezerwowałem pokój , brak jakiegokolwiek potwierdzenia rezerwacji i odpowiedzi na moje maile . Po 3 miesiącach ściągnęli mi opłatę za zarezerwowany pokój , sądziłem ,że sprawa już nieaktualna i dokonałem innej rezerwacji . Brak słów -nawet słowa przepraszamy nie było .
banan82 00:53 | 15.06.2010
hej, ja polecam b&b Irena a Roma, prowadzi Polka wiec kontakt jest ulatwiony, samo centrum Rzymu, ladne pokoje wiecej przeczytasz na www.noclegirzym.eu
joanna.rome 15:55 | 16.07.2010
Ja z kolei polecam wynajem apartamentu (typu studio, loft dla 2 osob lub wiekszego - nawet dla 10 osob, ok. 500 dostepnych opcji) w centrum Rzymu, po przystepnej cenie. Blizsze informacje + rezerwacje: joanna.grunt@rentalinrome.com
Justyna Jakubowska 17:31 | 21.09.2010
Polecam wszystkim bardzo serdecznie hotel Casa Simpatia w Rzymie. Noclegi są tanie, bo już od 35 euro za noc dla 2-osób. Możliwość rezerwacji dla większej liczby osób, transportu z lotniska, przechowania bagażu i zamówienia śniadania. Pokoje znajdują się przy stacji Termini, Tiburtina i Koloseum, więc dojazd do centrum jest bardzo dogodny. W B& B panuje bardzo miła atmosfera! smiling smiley Polecam wszystkim, którzy wybierają się na wycieczkę do Rzymu. Sama korzystałam już z tego hotelu 2 razy i z czystym sumieniem mogę go polecić. Podaję stronę internetową : www.casasimpatia.com oraz adres e- mail: acasasimpatia@yahoo.it i telefon kontaktowy do biura : (+39) 3400782873 Zapraszam!
katii2308 18:15 | 13.10.2010
Polecam nasza baze noclegowa w centrum Rzymu!!! ( Watykan , Stacja Termini) Posiadamy poje w pensonatach B&B lub samodzielne apartamenty dla turystow. Wiecej informacji mailowo k.stryszowska@hotmail.comlub tel. 0039 3663290906
MonikaRoma 11:42 | 20.10.2010
My wynajmujemy Mieszkania dla turystow przy Samym watykanie , info na str:http://www.pokojewrzymie.ulotka.org
Zapraszamy
Kowalicho 16:20 | 28.01.2011
Witam, byłem niedawno z żoną i dzieciakami w Rzymie, coś niesamowitego ! Największe wrażenie zrobiło na nas Koloseum no i oczywiście Watykan. Znaleźliśmy świetny duży apartament w samym centrum, namiary na dziewczynę która to organizuje: olaressa@hotmail.com, tel. włoski: (jest Polką) +393486621941. Naprawdę polecam! Niezapomniane przeżycia, musimy tam wrócić!
czarek_s 17:10 | 11.05.2011
tanie apartamenty w Casa Simpatia:www.casasimpatia.com
kontakt w języku polskim: simpatia.rzym@o2.pl
gwiazdor 19:13 | 22.09.2011
Goraco polecam B&B ktory prowadza polacy matka z synem mieszkajacy w rzymie na stale. Miejsce doskonale bo blisko metra jak rowniez stacji kolejowej (wygodne jak sie dojezdza z lotniska), bardzo czysto i dobre ceny jak na Rzym. Kontakt znajdziecie na ich stronie www.viavirginia.pl
Sviposaurus 17:17 | 10.11.2017
www.casasimpatia.com/pl/ - noclegi w centrum Rzymu, 10min od głównej stacji Termini od 35€ za noc za pokój dwuosobowy! :)