Forum dyskusyjne
jakie JEDZENIE na TYGODNIOWĄ podróż
kategoria podróże po świecie
kraj Włochy
Marciszka 11:17 | 16.07.2011
Wybieram się w 2 dwuosobowe ekipy stopem do Włoch. Przewidujemy na podróż ok tydzień czasu. Chcemy jechać MAX małym kosztem, a w związku z tym - wziąć jedzenie z Polski. PYTANIE: co sprawdza się najlepiej? co przetrwa tydzień w plecaku w ciepłym kraju? Pasztety? Konserwy? Szproty? co w ramach "obiadu"? z góry dziękuję za rady !!!
OVAD 10:51 | 17.07.2011
Ceny w supermarketach takich jak Lidl to +30% tegol co w Polsce. Wiec luz. Owszem sa rzeczy drogie, jak mieso. Ale no low costowo to bym bral tylko to co na droge. Konserwy. Na miejscu makaron (lepszy niz w Polsce) jest w takiej samej cenie. 500g makaron dobrej jakosci kosztuje 0,7 euro. DO tego polecam super sosy Barilla. 1,5-2 Euro i obiad masz gotowy. Niestey pieczywo jest drogie. Mineralna b tania.Kluczo to kupowac w marketach duzych, jak Lidl. Pozostale moga byc duzo drozsze.
arnie 12:02 | 17.07.2011
I jak chcecie mieć tanio to nigdy orzenigdy nie kupować w małych marketach w centrum miast,ceny zabójcze!!!
Podobne wątki podróże po świecie WłOCHY
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.