Forum dyskusyjne
Sardynia pomoc
kategoria podróże po świecie
kraj Włochy
myrendral 16:39 | 19.03.2012
Cześć, Wybieram się na wspin do sardynii ale chce też trochę pozwiedzać. Macie jakieś ciekawe pomysły co warto zobaczyć? Szczególnie interesuje mnie rejon wschodniego wybrzeża i południe. No i jakies patenty na tani nocleg w caligarii i w trasie.
[konto usuniete] 17:24 | 19.03.2012
Warto zobaczyć Grotę Neptuna ( prawie 2,5 km długości). A co noclegu to jakieś preferencje cenowe?
Edgarek 20:41 | 19.03.2012
Ciekawe mogą być murale w Orgosolo. Np. http://www.muralesinsardegna.net/?act=show_gallery&g=206
tamiza 19:28 | 23.03.2012
byłam na Sardynii, ale zwiedzałam północne wybrzeże, najbardziej imponujące były okolice Costa Paradiso, ale Capo Testa (pn-wsch) też miało ciekawe skałki :) no i wspomniane Capo Caccia z Grotą Neptuna
[konto usuniete] 16:20 | 27.03.2012
Jeżeli jest to pierwsza podróż na Sardynię,to polecam wybrać się tam z biurem podróży,lub chociażby zarezerwować sobie miejsce przez centrum wczasowe. Wtedy wyniesie Cię to o wiele taniej.
Anna11 15:06 | 01.06.2013
na tym blogu są tanie , bez pośrednictwa biur podróży mieszkania w różnych miejscach Sardynii, gównie wschodnie wybrzeże, i dużo opisów co gdzie można robić i zobaczyć a także pomoc w organizacji podróży.http://wakacje-sardynia.blogspot.com/
polecam, Sardynia jest przepiękną :)