Forum dyskusyjne
Ktoś chętny na Japonię w lipcu
kategoria podróże po świecie
kraj Japonia
angle4cor 20:24 | 18.02.2016
Witam. Będę w Japonii w okresie 13-30 lipca. Niestety jadę sam, bo niełatwo jest przekonać znajomych na tak drogi wypad skoro nie podzielają pasji.To sezon na np. wspinaczkę na wulkan Fuji.
Będzie ktoś wtedy na miejscu i chciałby porobić coś wspólnie?
To mój pierwszy wypad do Japonii, także na pewno łatwiej i raźniej byłoby porozumieć i podzielić się wrażeniami z jakimś rodakiem. ;)
Pozdrawiam
Sylwia:) 23:50 | 05.06.2016
Cześć. Będę w Japonii dokładnie w tym samym terminie, co Ty (13-30 lipca :) i jadę sama - z podobnych powodów. Nie wiem, może nawet tym samym lotem? (ja lecę bezpośrednio Dreamlinerem w środę o 15 z minutami)Jeszcze nie rozplanowałam dokładnie wyjazdu, ale również zamierzam udać się na Fuji, do Kamakury, wyskoczyć na kilka dni do Kioto i zahaczyć o Hiroszimę.
Jeżeli nadal nie masz towarzystwa, to chętnie się do Ciebie przyłączę. Podobno dość łatwo jest się poruszać po Japonii, ale trochę mam pietra przez te ich krzaczki, na pewno we dwójkę byłoby raźniej.
Daj znać. Pozdrawiam :)
lolek 11:52 | 22.11.2016
Cześć. Ja chciałem zapytać o pogodę w czasie pobytu. Czy jest tak masakrycznie w lipcu jak wielu pisze(komary, ściany deszczu,wilgotność 90%), że wszystkiego ma się dość? Pozdrawiam.