/ / JAPONIA > Nauka japońskiego przed wyjazdem > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Nauka japońskiego przed wyjazdem

kategoria podróże po świecie

kraj Japonia

tomtomektom99 dołączył
12.10.2016

tomtomektom99 14:10 | 12.10.2016

Hej :) W następnym roku wybieram się do Japonii. Dobrze znam angielski i podstawy japońskiego. Do wyjazdu chcę lepiej nauczyć się mówić po japońsku. Jakie szkoły językowe online polecacie?

[fb] Anna Moro dołączył
20.10.2016

[fb] Anna Moro 15:00 | 20.10.2016

A ten kurs miałaś indywidualnie, czy w grupie? Jak to wygląda ogólnie? Masz nagranego lektora, który coś tam mówi, czy to się dzieje w czasie rzeczywistym? Bo powiem szczerze, że nigdy nie miałam styczności z kursami przez neta, a właśnie rozważam, żeby się na jakiś zapisać.
Sama jak się uczę to kanji wydaje mi się nie do opanowania ;(

Sa-Bina dołączył
27.01.2013

Sa-Bina 00:12 | 15.10.2016

Ja sie uczylam japonskiego z ESKK i bylam bardzo zadowolona - praktyczna nauka jezyka! W sumie mialam studiowac japonistyke, skonczylo sie jednak germanistyka ;) Powodzenia w nauce!

Patrycja20 dołączył
08.11.2016

Patrycja20 10:31 | 08.11.2016

Potwierdzam co mówisz i polecam :)

tomtomektom99 dołączył
12.10.2016

tomtomektom99 20:49 | 28.11.2016

Dzięki za wszystkie wskazówki :) Od dwóch tygodni uczę się w ten sposób japońskiego i na razie jest bardzo na plus :) Nie myślałem, że nauka przez komputer może być tak dobrze zorganizowana. Najbardziej podobają mi się konwersacje z lektorem, co wygląda, jakbyśmy rozmawiali na skype. Najs! Myślę, że do wakacji nauczę się języka tak, że spokojnie dogadam się z Japończykami.

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl