Forum dyskusyjne
Karnety narciarskie
kategoria podróże po świecie
kraj Włochy
linkalinka 18:22 | 27.01.2017
Czy wiecie jak kupić taniej skipassy we Włoszech? Czy jest możliwość poprzez stronę internetową? Nic nie mogę znaleźć, jakieś info sprzed kilku lat.
Alternatywny podróżnik 09:30 | 31.01.2017
najlepiej i najtanie kupisz skipassa kiedy tanio kupisz euro. Włosi tylko czekają żebyś użyła karty, zeby przewalutować pięć razy twoje euro na złotówki.skipas kup na stoku
linkalinka 10:07 | 31.01.2017
Znalazłam taką stronkę - Dolomity:http://www.dolomitisuperski.com/en/ski-pass/prices
paweł.p 10:45 | 31.01.2017
No zobacz linkalinka jaki zbieg okoliczności ledwo zadałaś pytanie, a już sobie odpowiedziałaś. To muszą być jakieś czary.
linkalinka 11:28 | 31.01.2017
Hej Paweł.p, tak czułam, że stoisz nade mną, więc użyłam czarów i znalazłam! Dzięki za to czuwanie! :)Ale może tez inni skorzystają z tych moich czarów ...
Pozdrawiam serdecznie!
paweł.p 12:25 | 31.01.2017
Dzięki za pozdrowienia. Oczywiście, że fajnie jak komuś się to przyda. Słabe jest tylko to, że oszukujesz. Zadajesz pytanie na które z góry znasz odpowiedź. Forum jest miejscem wymiany, a nie sprzedaży informacji w postaci kryptoreklamy. Uczciwiej byłoby napisać wprost, że reklamujesz takie miejsce, a nie zgrywać zagubioną naiwną. Jeżeli Admince nie będzie to przeszkadzać, to mnie tym bardziej.
linkalinka 12:47 | 31.01.2017
Paweł.P - poproszę o przeprosiny! Za szybko ferujesz wyroki
jurekpu 13:59 | 31.01.2017
Zasadniczo ceny sa stałe - w danym okresie.Niekiedy biura podróży lub właściciele pensjonatów/hoteli mogą nabywac karnety taniej - i wtedy może można cos u nich "uszczknąć" (także tylko oni maja karnety w ramach free week). - ale te ulgi dotyczą jednak tylko karnetów na określone ośrodki, a nie te dotyczące całych regionów np. dolomiti superski,
paweł.p 14:08 | 31.01.2017
Odszczekuję, przepraszam nie spojrzałem na Twój profil linkalinka. Byłem przekonany, że to kolejny freelancer wciska jakiś kit. Sorki, wybacz!
linkalinka 14:57 | 31.01.2017
Jedziemy w okolice Trentino, w 4 rodziny, będzie ze 14 osób. Mamy wynajęty dom. Tak więc nie mamy oferty z biura czy innej organizacji, jedziemy zupełnie prywatnie. Może na miejscu okaże się, że takie grupy mają jakieś zniżki.
linkalinka 18:30 | 08.02.2017
Jestem właśnie w Paganelli, Trentino i oto ceny karnetów z cennika na sezon wysoki, czyli najdroższy:1 dzień - 40, 2 - 78, 3 - 115, 4 - 142, 5 dni-170, 6- 195 z możliwością dwóch dni w innym rejonie, 6 dual, czyli wymienny z inną osobą - 257.
Karnety sa damskie i męskie, nie sprawdziłam w praktyce, czy to da się wychwycić na bramkach.
Właściciele domów, którzy wynajmują pokoje narciarzom, dają wizytówki, na które dostaję się upust na karnety od 4-dnoiwych wzwyż.
Śnieg jest darmo! komplet w wypożyczalni na tydzień około 70-80 euro