Forum dyskusyjne
trylu57 17:43 | 02.06.2011
Jeśli ktoś jeszcze sie zastanawia jakie sandały kupić na wyprawe to ja polecam tylko jedne.SOURCE.Są porostu niesamowite.Trzymaja sie nogi.Noga sie nie poci,a wręcz pachnie.Tak...pachnie.Po łazikowaniu po wodzie wysychają w kilka minut.Chodziłem w nich po kazachskim stepie,słonych jeziorkach,zimnej wodzie na Syb erii.Mają doskonała przyczepnośc.Na kamieniach w rzekach nie ślizgają się jak inne obuwie.No cóż...tyle.Model w jakich przebyłem 23000 km to Crosser.Pozdrawiam wszystkich tuptających ludzi.Irek
wesola_ziomalka 11:25 | 03.06.2011
Wprawdzie nie miałam okazji na własnych nogach wypróbować tych butów ale mój znajomy, który też dużo podróżuje trochę się na nie skarżył bo wg niego były nie wygodne. No ale ja w nich nie chodziłam także nie wypowiadam się. Ze swojego doświadczenia mogę jedynie polecić Terra Fi 2 bo w sumie przemierzyłam nimi spory... oj spory dystans no i wg mnie są bardzo fajne. Dokładnie to te z linku poniżej:http://www.tksport.pl/product-pol-13056-Sandaly-damskie-Terra-Fi-2-Lady-Teva.html
Polecam wszystkim bo mimo czasami karkołomnych wycieczek nadal sprawują się dobrze i bardzo sobie je chwalę. Pozdrawiam
Pipolux 13:46 | 03.06.2011
I tak najważnejszą sprawą jest dobranie odpowiednich skarpetek pasujacych kolorystycznie do sandałków !!!! ;)
bynio 19:28 | 03.06.2011
Mam izraelskie Source Stream i Tevy Terra Fi2. Jedne i drugie są bardzo dobre, Tevy mają trochę wyższą podeszwę. Spokojnie mogę polecić jedne i drugie, wygodne i trudne do zniszczenia, super na wyjazdy do Azji i Afryki.Zbyszek