Forum dyskusyjne
Open Bus
kategoria podróże po ¶wiecie
kraj Wietnam
chabera2 09:51 | 19.07.2012
Trzeba szukać i się targować. Cena jest zależna od tego ile chcesz mieć przystanków po drodze (im więcej tym droższy bilet).Ja byłam w kwietniu 2012 roku. Za najdłuższ± z możliwych tras Hanoi - Hue - Hoi An - Na Trang - Mui Ne - HCMC płaciłam 36$. Ale z 20 minut zajeło mi łażenie od agencji do agencji w Hanoi by się potargować i znale¶ć najtańsz± ofertę. A ceny były różne od 53$. wiecej informacji zapraszam na jadesobie.blog.pl
zgłoszone do moderacji
kuzynos 15:43 | 04.02.2012
Cena jest tez uzalezniona od tego,w ilu miastach postanowisz sie zatrzymac po drodze.O ile dobrze pamietam bilet jest wazny na miesiac.Porownujac firmy nie znajdziesz zbyt wielkiej roznicy a bilet kupisz bez problemu na miejscu.Pozdrawiam i milej zabawy w Wietnamie
zgłoszone do moderacji
polvietcom 04:42 | 04.02.2012
To jest rodzaj autobusu, który jedzie z Ha Noi do Sajgonu lub na odwrót, zatrzymuje się w turystycznych miejscach (Hue, Hoi An...). Z tego co pamiętam, to ma się chyba miesi±c na przejazd cał± tras±, wiec tam gdzie się chce można posiedzieć dłużej, czę¶ć miast można omin±ć, zależy od plany. Je¶li zatrzymujemy się na dłużej w jakim¶ mie¶cie, na dzień lub 2 przed dalsz± podróż± należy zarezerwować miejsce w autobusie.
zgłoszone do moderacji
a-magda 19:27 | 03.02.2012
na czym polega idea open busa? gdzie¶ w watkach mi mignęło ale nie mogę teraz znaleĽc :)
zgłoszone do moderacji
polvietcom 04:49 | 31.01.2012
S± różne rodzaje autobusów, do tego każdy agent ma inna marżę i zależy kiedy się jedzie, więc szukać na miejscu
zgłoszone do moderacji
krukski 16:15 | 28.01.2012
Najlepiej kupic na miejscu, cena okolo 40$,do zakupienia w każdej agencji, hotelu i hostelu
zgłoszone do moderacji
przemo77390 10:00 | 27.01.2012
Witam,Wie kto¶ może ile kosztuje obecnie i z jakiego przewoĽnika korzystać z tzw. Open Busa: trasa HANOI - Sajgon???????
Znalazłem jedengo SINH CAFE i tam bilet kosztuje 60 dolców na ich stronie. Może kto¶ ma namiary na co¶ tańszego?
zgłoszone do moderacji
Podobne w±tki podróże po ¶wiecie WIETNAM
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.