Forum dyskusyjne

wiza do Kambodży HCMC

kategoria podróże po ¶wiecie

kraj Wietnam

PL_TRAVELER doł±czył
19.12.2011

PL_TRAVELER 14:01 | 19.12.2011

zobacz jak ja to zrobiłem

http://rspoland.geoblog.pl/wpis/90559/po-drodze-z-bangkoku-do-siem-reap

zgłoszone do moderacji

adaK doł±czył
15.04.2011

adaK 04:56 | 17.12.2011

Hej, tez ostatnio h=jechalam autobusem z HCMC do Phnom Penn i wyrobilam wize na granicy. po prostu wysiadasz z autobusu ( w autobusie juz dostajesz wnioski wizowe do wypelnienia) potem na granicy wysiadasz na 10-20 min daljesz paszpot i wniosek i zalatwione. Tam przechodzi tak wielu turystow, ze wszystko jest dobrzr zorganizowane.
pozdr

zgło¶ do moderacji

Jelithe doł±czył
14.12.2011

Jelithe 22:23 | 16.12.2011

Super. Dziękuję za informację.

zgło¶ do moderacji

arifas doł±czył
15.04.2009

arifas 22:14 | 16.12.2011

Witam,
ja akurat jechałem autobusem z HCMC do Phnom Penh i nie było żadnego problemu w wyrobieniu wizy na granicy. Najlepiej i¶ć i samemu sobie wyrobić wizę na granicy, a nie dawać komu¶ z organizatora wycieczki' etc. bo pobieraj± opłatę (akurat było to 5$ ) a wyrobienie zajmuje tylko 10 min.
Pozdrawiam ;)

zgłoszone do moderacji

krukski doł±czył
24.01.2011

krukski 05:33 | 16.12.2011

Hej mozesz załatwić wizę w biurze podróży w którym wykupisz wycieczkę do PP za niewielka dopłatę. Nie trzeba na ni± czekać, zbieraj± paszporty kiedy ty wsiadasz na lodke gdy dotrzesz do granicy masz juz wizę.

zgłoszone do moderacji

Jelithe doł±czył
14.12.2011

Jelithe 22:44 | 15.12.2011

Czy orientujecie się może, ile trwa wyrobienie wizy do Kambodży w HCMC? Planuję dojechać do Sajgonu, przenocować i zaraz następnego dnia jechać na wycieczkę do delty Mekongu z przejazdem do Phnom Penh i zastanawiam się, czy to będzie możliwe i czy tak szybko da się wizę zorganizować.

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.

Jak dodać w±tek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy w±tek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). S± one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzaj± go wielokrotnie. Ciateczka mog± też stosować współpracuj±cy z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl