Forum dyskusyjne

Wietnam objazd Pogoda luty marzec

kategoria podróże po ¶wiecie

kraj Wietnam

anita8 doł±czył
24.01.2012

anita8 10:46 | 22.02.2012

czyli dopiero od 5 dnia czeka mnie łapanie ciepła ;) Ale że rękawiczki? nawet na lotnisko nie zamierzałam ich zabierać..teraz to się mocno zastanowie. Wiem jedno, że pogoda tam zmienna jest. Dziękuje za odpowiedĽ, jeszcze 5 dni

zgłoszone do moderacji

Beata & Tomek Globetrotting doł±czył
01.08.2011

Beata & Tomek Globetrotting 08:55 | 22.02.2012

czesc my wlasnie zakonczylismy objazd po Wietnamie i na polnocy bylo bardzo zimno - w Hanoi nosilam rekawiczki i padalo w HalongBay bylo juz lepiej ale pochmurno - moze max15C a juz ponizej Hue jest upal;-) Milego zwiedzania bo bylo super
Beata

zgłoszone do moderacji

anita8 doł±czył
24.01.2012

anita8 07:30 | 22.02.2012

Wczoraj juz postanowiłam, że biorę polar, bluzę i jedne długie spodnie i to będzie na tyle z ciepłych ciuchów. Mam nadzieję, że dam rade ;-) W takim razie zabieram tez jaka¶ kurtke co od deszczu troche osłoni bo im dalej na południe tym bardziej spodziewałam się ciepła i "sucho¶ci". Trudno, jakby nie było, będzię dobrze - w końcu to Wietnam :-)

zgłoszone do moderacji

polvietcom doł±czył
24.08.2009

polvietcom 07:08 | 22.02.2012

W Ha Noi i Ha Long jeszcze może być chłodno, więc 1 lub 2 polary i długie spodnie weĽ z sob±. Im dalej na południe tym będzie cieplej.
Co do Sajgonu, to obecna pora sucha jest nie za gor±ca, a dzisiaj rano przez 2h lało równo...

zgłoszone do moderacji

anita8 doł±czył
24.01.2012

anita8 14:34 | 21.02.2012

Dziękuje za odpowiedĽ. Sapa niestety omijam, jade od Hanoi w dół, zatoka Ha Long, Hue, Hoi An, Danag, kilka dni na plażowanie, Sajgon itp itd., a na koniec 2-3 dni w Delcie Mekongu. Chyba na tak± odpowiedĽ liczyłam by ograniczyc ciepłe ciuchy :-)
Pozdrawiam wszystkich

zgłoszone do moderacji

lesniak doł±czył
30.09.2010

lesniak 11:54 | 21.02.2012

Wszystko zależy od miejsc na północy ktore chcesz odwiedzic. Jeżeli pojedziesz do Sa Pa i okolic może byc chłodno. Generalnie w tum czasie
w HN temperatura powinna juz przekraczac 20 st. Raczej ogranicz cieple cichy.
W srodku kraju Da Nang.Hue będzie juz całkiem ciepło a na południu...ogien

zgłoszone do moderacji

anita8 doł±czył
24.01.2012

anita8 11:42 | 21.02.2012

Witam, z końcem lutego jade zwiedzać Wietnam od północy, do południa. Zastanawiam sie jakie ciuchy ze sob± zabrać. W Hanoi, opisuj± pogode od 12-18 stopni, to jest jednak duża różnica. Na południu kraju, juz ponad 28... Planuje nie zabierac dużo ciepłych ciuchów ale czy dobrze robie? Dziękuje za informacje

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.

Jak dodać w±tek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy w±tek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). S± one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzaj± go wielokrotnie. Ciateczka mog± też stosować współpracuj±cy z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl