Forum dyskusyjne
Zbieram ekipę do sierpniowej wyprawy NA STOPA po Europie
kategoria
kraj Hiszpania
lukrowy 13:43 | 31.01.2009
Zerkni może do Wyszukiwarka Osób Olneo.pl tam szukają się na wspólne wyprawy i wakacyjne podróże!Pozdrawiam!
Beschastnykh 12:50 | 30.06.2009
Czesc Michał :) mógłbys mi podac jakies szczegółowe informacje dotyczące tego wyjazdu ? planuje wlasnie jakas wyprawe na stopa ale nie mam z kim jechac - chetnie bym sie zabrał z Tobą ;) zostawie Ci maila : beschastnykh@wp.pl z góry dzięki :)
ol-ga 21:33 | 13.06.2010
hej. to moj mail: ol-ga@o2.pl jezeli jeszcze nie jest za pozno, BARDZO prosze o jakies informacje! planowalam podroz na stopa trasa porto-madryt-walencja, niestety moj partner sie wykruszyl. sklonna do wielu kompromisow, szukuam towarzyszy podrozy :) pozdrawiam!
kornell 21:33 | 18.07.2010
Witam tez mam zamiar sie wybrac w jakas ciekawa trase do tego krajuByła by to moja pierwsza wyprawa na stopa tak daleko :D
pluszak15@o2.pl
kornell 21:03 | 22.07.2010
Narazie cicho na ten temat :/
szwecja 12:51 | 25.07.2010
przeciez post jest z roku 2008 :P
marcinr 10:07 | 16.08.2010
Hej, ja wyruszam okolo 23-24 sierpnia z okolic Wroclawia stopem do Hiszpani/Portugalii i przez Prage. Szukam jedej osoby aby sie dolaczyc. Marcin 607310038 tel czynny do 24.08 badz marcinreweda@yahoo.co.uk
maczak 12:08 | 30.08.2010
Hehe, no właśnie niektórzy chyba nie zauważyli daty:p Może dlatego tak cicho na ten temat?:)A swoją drogą to bardzo mi się podoba, że jeszcze sporo osób jeździ stopem:) Myślałem, że ten sposób podróży staje się coraz mniej popularny. A jak dla mnie to bardzo fajna opcja, nie dość, że taniej, to przede wszystkim przygoda:) Sam kiedyś podróżowałem po Europie, ale kierowałem się bardziej na wschód. Co do Hiszpanii, to uważajcie, bo podobno tam wcale nie jest łatwo o stopa. Mój znajomy z twoja-podroz.pl pojechał kiedyś do Portugalii, jechał oczywiście przez Hiszpanię i mówił, że było dość ciężko. Byli większą ekipą (6 osób, podzielili się na 3 teamy) i wszyscy trochę narzekali, że w Hiszpanii nie jest łatwo kogoś złapać. Ale życzę powodzenia!:)
arkadjusz 17:29 | 30.08.2010
Podziwiam. Autostop fajna rzecz, ja właśnie wróciłem z wyprawy autostopem po balkanach, a Hiszpania? Tożto Mekka autostopowiczów. Hiszpanie nie są tacy chętni do zabierania. Ale co tam.. za rok ja jade tam na stopa ^^
bloooondiiii 21:11 | 26.03.2011
hej, masz juz kogos na ta wyprawe? Jezeli nie napisz na maila asia.duchnowska@o2.pl o szczegolach i wgl, chcialabym sprobowac czegos takiego ;)