Forum dyskusyjne
promesa przez Viet-travel
kategoria podróże po świecie
kraj Wietnam
panlodowy 07:46 | 27.12.2011
Witam, załatwiłem sobie promesę na wizę do Wietnamu przez firmę Viet-travel, niemniej jednak nigdy wczesniej nie widzialem takiej promesy i nie wiem, czy to, co mi przeslano, to rzeczywiscie promesa, tym bardziej, ze umieszczone jest na niej nie tylko moje nazwisko, ale tez nazwiska osob, z ktorymi nie mam nic wspolnego, poprostu jacys inni tueysci.Czy ktos z Was ma jakies doswiadczenia w tym wzgledzie?? Z góry dzieki i pozdrawiam.
panlodowy 07:18 | 12.03.2012
Odpowiadam sam sobie - wróciłem z wyjazdu - promesa zadzialala, wszystko bylo OK, spokojnie moge polecic firme Viet-trawel!
Michal Viet-Travel 15:50 | 25.04.2012
Witam serdecznie,Bardzo się cieszymy, że wszystko zadziałało! Obecnie jako polska firma współpracujemy z kilkoma rodzimymi biurami podróży. Każdego dnia wystawiamy kilka-kilkanaście dokumentów tego typu i jeszcze nigdy nie spotkaliśmy się z choćby najmniejszym problemem.
Możemy śmiało i z pełną odpowiedzialnością wszystkim podróżnym polecić promesę wizową jako pewny, a przede wszystkim tańszy sposób na przekroczenie granicy.
Pozdrawiam,
Michał Kobielak
[konto usuniete] 13:23 | 04.02.2014
Nie wiem czy dokładnie znasz pojęcie promesa ...Radzę zapoznać się z tym artykułem: http://www.comperia.pl/promesa.html i może co nie co Ci wyjaśni w tym zakresie ;)
Generalnie warto jest przeczytać coś na ten temat.