Forum dyskusyjne
moim marzeniem jest Wietnam
kategoria podróże po świecie
kraj Wietnam
ela.r 23:24 | 06.10.2012
Słuchajcie, jestem osobą w średnim wieku, od niedawna wolny strzelec.Postanowiłam spełniać swoje marzenia, wreszcie skupić się na sobie, bo życie nie trwa wiecznie. Pierwszą z wypraw jakie chcę odbyć to wyprawa do Wietnamu. Jeśli mi się uda, z przyjemnością odwiedzę też Tajlandię i Kambodżę. Jedyny problem jaki się pojawia w moim przypadku to słaby angielski... no i przede wszystkim obawa przed wyprawą w pojedynkę. Może jest ktoś kto marzy o czymś podobnym? Myślałam nad wyprawą z biurem podróży, ale jak słyszę od znajomych wrażenia z różnych wypraw objazdowych, to podziękuję... masówki za niemałą kasę. Wolę dopłacić a zwiedzić coś czego nie ma w programach każdych objazdówek znanych biur podróży...
dawid63 11:35 | 07.10.2012
[wpis usunięty przez GlobAdmina]
ela.r 14:28 | 07.10.2012
Łał...no strona którą mi podałeś jest wspaniała!Nie wiedziałam że ktoś w Polsce organizuje takie wyprawy! A Twoi znajomi na jakim wyjeździe byli z tym Dragon Adventures?Na ile dni byś jechał jak coś?
Bez żony?Puści Cię?:)
mario-mil 17:43 | 07.10.2012
Elu i Dawidzie!gratuluję zawarcia znajomości na Globtroterze,tempo zaiste niesamowite bo już nadajecie z tego samego komputera?Żona Dawida też chyba nic nie ma nic na przeciwko-pewnie jest właścicielką Dragon Adventures i cieszy się z tej darmowej reklamy!!
GlobAdminie obudz się bo na tej reklamie nic nie zarabiasz!
piotrwaz 19:15 | 07.10.2012
Hahahahahahha Mario brawo..hahahahhahahah ale ssiara
piotrwaz 20:07 | 07.10.2012
No Panowie jeżeli firma w tak prymitywny sposob sie reklamuje to pomyślmy jak prymitywne mają wyprawy.
fotodrab 00:48 | 08.10.2012
To zeby dodac troche dziegciu do tak slodkiej reklamki pozwole sobie polecic firme Sztuka podrozowania Jurka Arsoby. Nie bylem z nimi, bo na zorganizowane wycieczki nie jezdze. Natomiast wraz z moja owczesna partnerka spotkalismy grupe, przez niego prowadzona w Vientiane w styczniu 2010 roku. Oni byli juz na koncowce. Zaskoczony bylem tym, ze wszyscy uczestnicy przy wspolnej kolacj, ktora przeciagnela sie wiele godzin bardzo chwalili wycieczke i wygladalo na to, ze sa autentycznie bardzo zadowoleni. Ta firma organizuje typowo trampingowe wyjazdy w malych grupkach i pamietam, ze gdy podawali nam cene , jaakauczestnicy musieli placic, to w zestawieniu z naszymi wydatkami nie wydawalo sie nam drogo.
ngocanh 15:42 | 11.02.2013
polecamhttp://www.biurokontrahent.pl/uslugi-turystyczne/blog-wietnam-2013/
piejaster 12:43 | 22.10.2012
to jak sobie już polecamy, to ja też coś dorzucę :D otóż ja też nie jeżdżę na zorganizowane wycieczki, bo szkoda mi kasy, ale wyczaiłem ostatnio coś takiego co się zowie TravelMe i oni szukają różnych fajnych dealów za niewielką kasę. Czyli jak był parabank, to to jest parabiuro :D nie no w sumie fajna inicjatywa, bo można sporo zaoszczędzić. Szukałem do Bangkoku biletów na listopad i po 4 godzinach miałem dość a cena nie schodziła poniżej 2800 :/ a oni mi znaleźli za 2217 :D więc odżałowałem dla nich 200 zł, Robią jeszcze kompleksowe plany podróży, ale nie wiem za ile, bo to wszystko jest szyte na miarę.A tak na marginesie, to poznałem właściciela dragon adventures, bo byłem na slajdowisku o Laosie tu w Kraku. Wiedzę ma facet imponującą i zna najbardziej wąskie ścieżki w dżungli. Zanim się zdecydujecie upewnijcie się że Filip będzie waszym pilotem. Ale reklame se wrzucili, buahahahaha
artur88 21:34 | 27.10.2012
Witam!Temat o którym piszesz przerobiliśmy w zeszłym roku w listopadzie
a mianowicie wylot z Berrlina przez Katar do Bangkoku przez Kambodże
do Wietnamu od Sajgonu do Hanoi w powrocie do Laosu,najtaniej
i profesonalnie z Arsoba Travel wejdz na ich stronę.
Pozdrawiam
Artur
ngocanh 15:41 | 11.02.2013
Szkoda bo mamy od 23/02/2013 do 10/03/2013.Chybo uda nam sie ogranizowac pod koniec roka (26/12/2013 do 10/01/2014.Ogladaj nas na bloghttp://www.biurokontrahent.pl/uslugi-turystyczne/blog-wietnam-2013/