/ / WIETNAM > moim marzeniem jest Wietnam > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

moim marzeniem jest Wietnam

kategoria podróże po świecie

kraj Wietnam

ela.r dołączył
06.10.2012

ela.r 23:24 | 06.10.2012

Słuchajcie, jestem osobą w średnim wieku, od niedawna wolny strzelec.
Postanowiłam spełniać swoje marzenia, wreszcie skupić się na sobie, bo życie nie trwa wiecznie. Pierwszą z wypraw jakie chcę odbyć to wyprawa do Wietnamu. Jeśli mi się uda, z przyjemnością odwiedzę też Tajlandię i Kambodżę. Jedyny problem jaki się pojawia w moim przypadku to słaby angielski... no i przede wszystkim obawa przed wyprawą w pojedynkę. Może jest ktoś kto marzy o czymś podobnym? Myślałam nad wyprawą z biurem podróży, ale jak słyszę od znajomych wrażenia z różnych wypraw objazdowych, to podziękuję... masówki za niemałą kasę. Wolę dopłacić a zwiedzić coś czego nie ma w programach każdych objazdówek znanych biur podróży...

dawid63 dołączył
06.10.2012

dawid63 11:35 | 07.10.2012

[wpis usunięty przez GlobAdmina]

ela.r dołączył
06.10.2012

ela.r 14:28 | 07.10.2012

Łał...no strona którą mi podałeś jest wspaniała!Nie wiedziałam że ktoś w Polsce organizuje takie wyprawy! A Twoi znajomi na jakim wyjeździe byli z tym Dragon Adventures?
Na ile dni byś jechał jak coś?
Bez żony?Puści Cię?:)

mario-mil dołączył
21.10.2008

mario-mil 17:43 | 07.10.2012

Elu i Dawidzie!
gratuluję zawarcia znajomości na Globtroterze,tempo zaiste niesamowite bo już nadajecie z tego samego komputera?Żona Dawida też chyba nic nie ma nic na przeciwko-pewnie jest właścicielką Dragon Adventures i cieszy się z tej darmowej reklamy!!
GlobAdminie obudz się bo na tej reklamie nic nie zarabiasz!

piotrwaz dołączył
31.01.2010

piotrwaz 19:15 | 07.10.2012

Hahahahahahha Mario brawo..hahahahhahahah ale ssiara

bynio dołączył
05.09.2008

bynio 19:45 | 07.10.2012

Nie ma większego obciachu niż Dragon Adventures. Super Mariusz.
Zbyszek

piotrwaz dołączył
31.01.2010

piotrwaz 20:07 | 07.10.2012

No Panowie jeżeli firma w tak prymitywny sposob sie reklamuje to pomyślmy jak prymitywne mają wyprawy.

fotodrab dołączył
11.02.2012

fotodrab 00:48 | 08.10.2012

To zeby dodac troche dziegciu do tak slodkiej reklamki pozwole sobie polecic firme Sztuka podrozowania Jurka Arsoby. Nie bylem z nimi, bo na zorganizowane wycieczki nie jezdze. Natomiast wraz z moja owczesna partnerka spotkalismy grupe, przez niego prowadzona w Vientiane w styczniu 2010 roku. Oni byli juz na koncowce. Zaskoczony bylem tym, ze wszyscy uczestnicy przy wspolnej kolacj, ktora przeciagnela sie wiele godzin bardzo chwalili wycieczke i wygladalo na to, ze sa autentycznie bardzo zadowoleni. Ta firma organizuje typowo trampingowe wyjazdy w malych grupkach i pamietam, ze gdy podawali nam cene , jaakauczestnicy musieli placic, to w zestawieniu z naszymi wydatkami nie wydawalo sie nam drogo.

ngocanh dołączył
11.02.2013

ngocanh 15:42 | 11.02.2013

polecam
http://www.biurokontrahent.pl/uslugi-turystyczne/blog-wietnam-2013/

piejaster dołączył
21.03.2011

piejaster 12:43 | 22.10.2012

to jak sobie już polecamy, to ja też coś dorzucę :D otóż ja też nie jeżdżę na zorganizowane wycieczki, bo szkoda mi kasy, ale wyczaiłem ostatnio coś takiego co się zowie TravelMe i oni szukają różnych fajnych dealów za niewielką kasę. Czyli jak był parabank, to to jest parabiuro :D nie no w sumie fajna inicjatywa, bo można sporo zaoszczędzić. Szukałem do Bangkoku biletów na listopad i po 4 godzinach miałem dość a cena nie schodziła poniżej 2800 :/ a oni mi znaleźli za 2217 :D więc odżałowałem dla nich 200 zł, Robią jeszcze kompleksowe plany podróży, ale nie wiem za ile, bo to wszystko jest szyte na miarę.
A tak na marginesie, to poznałem właściciela dragon adventures, bo byłem na slajdowisku o Laosie tu w Kraku. Wiedzę ma facet imponującą i zna najbardziej wąskie ścieżki w dżungli. Zanim się zdecydujecie upewnijcie się że Filip będzie waszym pilotem. Ale reklame se wrzucili, buahahahaha

artur88 dołączył
16.01.2011

artur88 21:34 | 27.10.2012

Witam!
Temat o którym piszesz przerobiliśmy w zeszłym roku w listopadzie
a mianowicie wylot z Berrlina przez Katar do Bangkoku przez Kambodże
do Wietnamu od Sajgonu do Hanoi w powrocie do Laosu,najtaniej
i profesonalnie z Arsoba Travel wejdz na ich stronę.
Pozdrawiam
Artur

ngocanh dołączył
11.02.2013

ngocanh 15:41 | 11.02.2013

Szkoda bo mamy od 23/02/2013 do 10/03/2013.Chybo uda nam sie ogranizowac pod koniec roka (26/12/2013 do 10/01/2014.Ogladaj nas na blog
http://www.biurokontrahent.pl/uslugi-turystyczne/blog-wietnam-2013/

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl