Forum dyskusyjne
loty do Wietnamu
kategoria podróże po świecie
kraj Wietnam
Loulou77 16:06 | 21.09.2015
Cześć ,planuję lecieć do Wietnamu w dniach 18.12.2015 do 10.01.2016 Chciałabym zacząć podróż od Hanoi, standardowo Sa Pa i dalej na południe do Ho Chi Minh skąd wrócimy do Wawy .Czy możecie polecić mi jakieś tanie połączenia ? zostało mało czasu , a ja zabieram się dopiero za temat ;-( będę też wdzięczna za jakiś sprawdzony plan podróży.
Edgarek 19:58 | 21.09.2015
Warto żebyś napisała ile chcesz wydać i co chcesz zobaczyć. Wietnam jest duży i każdy znajdzie tam to co mu odpowiada, ale 3 tygodnie to za mało żeby zobaczyć/odwiedzić wszystko.
nefertari 23:07 | 21.09.2015
Czasu masz bardzo dużo :-)Ja leciałam przez Moskwę. Polecam Rosyjskie linie. Do Azji lata się wygodnie i całkiem sensowne ceny. Pytanie czy coś znajdziesz w tym terminie. Polecam Ci także mój plan czyli lot do Hanoi potem Sapa, Ha Long, Hue, Hoi An, Nha Trang, Sajgon a tam Delta Mekongu i tunele Cu Chi.
Wrócić do Hanoi można pociągiem ale ja wybrałam lot. Tanio i szybko.
więcej u mnie na blogu:
http://opodrozach.blogspot.com/
Loulou77 21:04 | 22.09.2015
dziękuję za sugestie ;-) właśnie sprawdzam loty . Mam nadzieję ,że uda się coś zarezerwować w tym terminie i oczywiście w rozsądnej cenie ;-)
Robi70 19:50 | 04.10.2015
W okolicach Hanoi polecam Tam Coc i Doline Mai Chau