Forum dyskusyjne
biuro Peter Pan
kategoria podróże po świecie
kraj Wietnam
Wiktor1 12:44 | 15.09.2018
Witam ponownieCzy ktoś może mi udzielić informacji dotyczącej biura podróży : Peter Pan działającej w Tajlandii a organizują wycieczki do Wietnamu i Kambodży.
Będę wdzięczny za info.
nitkaska 17:43 | 15.09.2018
>Witam ponownie>Czy ktoś może mi udzielić informacji dotyczącej biura podróży : Peter Pan
>działającej w Tajlandii a organizują wycieczki do Wietnamu i Kambodży.
>Będę wdzięczny za info.
z Tajlandii do Kambodży masz loty za grosze (max 200 zeta) i co chwila, potem możesz np z Siem Reap za kolejne grosze polecieć do Danang lub Hanoi (o dziwo nie ma lotów do Sajgonu), zwiedzisz co chcesz i jak chcesz :)
Wiktor1 14:36 | 16.09.2018
>>Witam ponownie>>Czy ktoś może mi udzielić informacji dotyczącej biura podróży : Peter Pan
>>działającej w Tajlandii a organizują wycieczki do Wietnamu i Kambodży.
>>Będę wdzięczny za info.
>
>z Tajlandii do Kambodży masz loty za grosze (max 200 zeta) i co chwila, potem możesz
>np z Siem Reap za kolejne grosze polecieć do Danang lub Hanoi (o dziwo nie ma lotów
>do Sajgonu), zwiedzisz co chcesz i jak chcesz :)
Dziekuję za informację .
Pozdrawiam
Yakin 23:43 | 15.09.2018
Z Sajgonu do Siem Reap da się polecieć. Bezpośrednie połączenie zapewniają linie Cambodia Angkor Air. Nie jest może super tanio, bo cena biletu waha się między 350-400 zł, ale za to podróż zajmuje 1,5 godziny maksymalnie.