Forum dyskusyjne
E-WIZA A LOTY KRAJOWE
kategoria podróże po świecie
kraj Wietnam
me_gusta 18:55 | 05.03.2019
Może pytanie banalne, ale wolę się upewnić przed zakupem biletów lotniczych.Czy posiadając e-wizę (jednorazowy wjazd i wyjazd) mogę bez problemu odbywać loty krajowe wewnątrz Wietnamu czy e-wiza posiada w tej kwestii jakiekolwiek ograniczenia?
Staram się odszukać jakieś info w sieci na ten temat, ale efekt marny....Może ktoś z Was latał na tej wizie na trasach krajowych?
nitkaska 21:13 | 05.03.2019
>Może pytanie banalne, ale wolę się upewnić przed zakupem biletów lotniczych.>Czy posiadając e-wizę (jednorazowy wjazd i wyjazd) mogę bez problemu odbywać loty
>krajowe wewnątrz Wietnamu czy e-wiza posiada w tej kwestii jakiekolwiek
>ograniczenia?
>Staram się odszukać jakieś info w sieci na ten temat, ale efekt marny....Może ktoś z
>Was latał na tej wizie na trasach krajowych?
Byłam w styczniu, miałam jeden lot : Da Nang - Hanoi, bez problemów. Wiza też "jednokrotna". Wiem od znajomej że miała kilka lotów wewnętrznych i nie miała problemów. Kupuj te bilety spokojnie :)
Pozdrawiam
ania71 21:50 | 06.03.2019
W listopadzie 2017 miałam trzy loty wewnętrzne bez żadnych problemów. Pozdrawiam Ania
Jacky 16:34 | 08.03.2019
Na podstawie e-visy dostajesz na lotnisku normalna wizę do Wietnamu na 30 dni.Jeśli nie przekraczasz granicy to wewnątrz latasz gdzie chcesz i ile chcesz.
Pozdro.
Domi82 14:20 | 16.03.2019
Hej,Ja mieszkam w Wietnamie od dwoch lat. Tak mozesz bez problemu poruszac sie po calym Wietnamie na single visa. Chodzi tylko o wjazd do kraju jednorazowy. Mozesz poruszac sie po wszystkich wyspach i na polnoc Wietnamu samolotem bez problemu na tej wizie.
Ja tez mam pytanie, mieszkam w Ho Chi Minh, i szukam kogos kto wkrotce bedzie tutaj przylatywal i moglby przywiesc mi tabletki "tabex" na rzucenie palenia.....nie ma tutaj ani plastrow ani innych specyfikow......prosze dajcie znac......
Oczywiscie jak macie jeszcze jakies pytania odnosnie Wietnamu to sluze pomoca :)
Dzieki, pozdrawiam,
Domi