Forum dyskusyjne
Gaumardżos Gruzja - relacja z sierpniowego wyjazdu do Gruzji
kategoria podróże po świecie
kraj Gruzja
SzczytyAfryki 11:05 | 22.02.2013
Jeżeli ktoś jest zainteresowany relacją z Gruzji zapraszam na moją stronę: http://www.gerber.d7.pl i polecam realcję z Gruzji pt.: Gaumardżos Gruzja
nefertari 16:25 | 22.02.2013
Wybieram sie do Gruzji w drugiej połowie października. Niestety 1,5-2 tyg tylko będę mogła tam spędzić. Co w tak krótkim czasie zwiedzic? co jest największa atrakcjią i powinnam koniecznie zobaczyc?
[konto usuniete] 12:03 | 25.03.2013
Witam! Mam na imie Nina, mieszkam w Tbilisi. Mysle ze 2 tygodni musi wystarczyc na zwiedzanie najwazniejszych zabytkow Gruzji. Oto o czym musi pamietac Pani przede wszystkim:1.Ze trzeba pojechac w gory. (Gudauri, Kazbegi,Swanetia (Mestia)
2.Pojechac do regionu Kacheti (tam gdzie robia wino)
3.Skalne miasta - Wardzia, Uplisciche, Dawid Garedza.
4.Jak bedzie taka mozliwosc-pojechac nad morze do Batumi (przepiekne miasto, cieple morze)
5.Jaskinie ze sladami dinozaurow-Sataplia (w okolicach miasta Kutaisi)
6. Tbilisi i Mcchete (stara stolica Gruzji)
Jesli Pani bedzie potrzebowala wiecej informacji albo pomoc na miejscu, prosze pisac, zawsze pomoge:)))))
Pozdrawiam
skyy 03:06 | 21.05.2013
Nina można do Ciebie maila dostać wybieram się do Gruzji na przełomie czerwca lipca na 2 tygodnie w rejon Kazbegu. Pozdrawiam
kay 12:07 | 04.06.2013
Nina również proszę o Twój mail, lub kontakt na mój mail kay84@o2.pl