/ / GRUZJA > Jestem w Gruzji odpowiem na pytania > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Jestem w Gruzji odpowiem na pytania

kategoria podróże po świecie

kraj Gruzja

arysto dołączył
09.07.2012

arysto 21:27 | 04.08.2013

Jak wyżej - jestem w Gruzji już od miesiąca, będę jeszcze miesiąc. Mogę udzielić rad dotyczących podróżowania, cen, warunków itp informacji. Jeśli macie pytania pisać śmiało.

dyapanazy dołączył
13.09.2013

dyapanazy 16:42 | 13.09.2013

Hej, lecę w październiku do Kutaisi. Gdzie najlepiej się zatrzymać w tym mieście (na kilka dni)? Plan podróży jeszcze jest w fazie planowania...:). Napisz jak jest cenowo, pogodowo etc. Najlepiej na maila: dyapanazy@gmail.com

Solo dołączył
08.09.2013

Solo 21:54 | 13.09.2013

Jak najlepiej dostać się z Kutaisi do Tbilisi? Jak najlepiej dostać się z Tbilisi do Erewanu? Czy w Gruzji/Tbilisi jest bezpiecznie? To będzie nasz pierwszy pobyt w tych stronach, stąd takie pytania o zapewne oczywiste rzeczy:)

Smok-1 dołączył
09.03.2010

Smok-1 22:01 | 13.09.2013

Oj bać się nie ma czego. Miejscowi zawsze pomogą (w razie czego). Z Kutaisi są marszrutki do Tbilisi - praktycznie cały dzień. Cała Gruzja (również Tbilisi) jest super bezpieczna - mogą Cię naciąć na transporcie, ale po nocy, po dużych miastach łazić można ...

Solo dołączył
08.09.2013

Solo 22:19 | 13.09.2013

Dzięki :). A jak z pociągami - ze względu na gabaryty lubię mieć gdzie nogi wyciągnąć? :) I jak z noclegiem - lepiej zabukować coś przez internet, czy szukać już na miejscu? Będziemy w październiku, a to już po sezonie...

arysto dołączył
09.07.2012

arysto 18:10 | 14.09.2013

Hej! W Gruzji jest bezpiecznie i ludzie są niesamowicie mili. Najlepiej podróżować autostopem - najszybciej i najlepiej. Jeśli chodzi o pozostałem środki to mają świetne i czyste pociągi nocne i stosunkowo tanie. Najwięcej jest marszrutek, które dowiozą Cię praktycznie wszędzie, a jak was więcej to niewiele drożej wyjdą taxy. W październiku z pogodą może być różnie, tym bardziej że w tym roku lato było fatalne i ciągle padało, więc trudno powiedzieć jak będzie w październiku. W góry raczej nie ma się co pchać bo może być już śniego i zimno, ale zawsze możecie spróbować. Nie musicie się martwić o noclegi bo październik to daleko po sezonie i powinno być ok. W Kutaisi jest hostel w centrum Kiev Kutaisi Hostel, który serdecznie polecam i kosztuje 20Gel za osobę/noc. czyli standard w Gruzji

Solo dołączył
08.09.2013

Solo 20:10 | 14.09.2013

Wielkie dzięki

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl