Forum dyskusyjne
Jak najtaniej na Sri Lankę
kategoria podróże po świecie
kraj Sri Lanka
eliasz123 14:20 | 04.01.2009
Witam!Ktoś był ?
Ktoś wie ?
Jak najtaniej dostać się na SRI LANKĘ ?
Wszystkim dobrym ludziom za odpowiedź dziękuję :-)
kasy1 17:48 | 04.01.2009
Przejrzyj forum,jest taki watek
marek.kos 21:01 | 04.01.2009
A co to znaczy, że ceny są nieaktualne? Jeśli chcesz kupić bilet, to musisz sprawdzić cenę w dowolnej wyszukiwarce, a najlepiej w kilku i podać różne daty. Na każdy dzień może być inna cena. Jeśli ktoś ci poda cenę, to prawie zawsze będzie nieaktualna. Co kilka tygodni jakaś inna linia lotnicza ma swoją promocję i swoje ceny.
roterka 14:07 | 05.01.2009
hej, ja byłam na Sri Lance w czerwcu `07. w Ranweli - to w regionie Colombo. Leciałam Condorem. oczywiście w promocji, więc było bardzo tanio :-) ale teraz, po wzrostach opłat paliwowych, ceny już nie są tak atrakcyjne :-( życzę powodzenia!! pzdr
Yanas 16:08 | 05.01.2009
wydaje sie ze dosc tanio mozna leciec nastepujacą kombinacją : londyn-dubai (można złapać lot RT za jakieś 1000zł lub mniej) a dalej Mihin Lanką do Colombo za jakies 400$ lub mniej RT
Yanas 16:11 | 05.01.2009
ewentualnie podobna kombinacja z tym,że z dubaju zamiast mihin lanki Air India Express via Madras od 700zł w jedną stroną
kasy1 19:01 | 05.01.2009
Czyli bez zmian.....najtaniej Air Arabia z Kijowa lub Stambulu...jednak tamte info sa aktualne
Yanas 19:37 | 05.01.2009
no 600$ z kijowa wychodzi,w miare sensownie