/ / SRI LANKA > Z INDII DO COLOMBO PROMEM > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Z INDII DO COLOMBO PROMEM

kategoria podróże po świecie

skoczek dołączył
26.07.2004

skoczek 23:28 | 21.04.2007

z jakiego miasta są promy do kolombo???
może madras???
dajcie znać?

Leila dołączył
02.08.2011

Leila 14:40 | 02.08.2011

Tuticorin, samo południe indii, przydatny link:
http://srilanka.travel-culture.com/india_srilanka_ferry.shtml

Beata & Tomek Globetrotting dołączył
01.08.2011

Beata & Tomek Globetrotting 12:58 | 12.08.2011

loty sa super tanie wiec po co promem ;-)

mirekKRK dołączył
22.07.2006

mirekKRK 22:36 | 04.06.2012

a jak to teraz wygląda??

Leila dołączył
02.08.2011

Leila 21:07 | 18.06.2012

Wiem jak wyglądało rok temu, płynełam z Colombo do Tuticorinu. Kupiłam bilet przez lankijskiego pośrednika, przez internet. Rejs był przyjemny, dostałam kajutę, małą przyjemną, czystą. Były dwa posiłki w cenie w jadalni. Jedynym problemem było wydostanie się z Tuticorinu - mało kto tu mówił po angielsku, żaden autobus nie jechał do kollam, nie było tabliczek na autobusach w jezyku angielskim - istny szał. Natomiast sama podróż, moim zdaniem, bardzo przyjemna - polecam :-) no i rejsy były co drugi dzien na noc, nie wiem jak teraz.. jesli jakies pytania to chetnie odpowiem. pozdrawiam

inzynier dołączył
16.08.2009

inzynier 01:40 | 19.06.2012

Przed Bozym Narodzeniem kursowanie promow zostalo zawieszone. Wylatywalem ze Sri Lanki w polowie kwietnia i nadal przeprawa promowa nie zostala wznowiona do tego czasu. Inna sprawa, ze to kiepsko oplacalny biznes, bo za te 100 dolcow to mozna znaleźć lot bezproblemowo w dwie strony.

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl