/ / SRI LANKA > nocleg Negombo > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

nocleg Negombo

kategoria podróże po świecie

RenaS. dołączył
01.06.2011

RenaS. 15:19 | 25.11.2013

Witam
Jeśli ktoś z podróżujących będzie potrzebował taniego czystego zakwaterowania w Negombo.. mam sprawdzone informacje na bardzo fajny nocleg.
Odpowiem zainteresowanym..
Pozdrawiam

kasdan dołączył
06.12.2011

kasdan 17:33 | 01.12.2013

Witam

Poproszę namiary na nocleg w Negombo. Z góry dzięki.
Pozdrawiam

RenaS. dołączył
01.06.2011

RenaS. 18:30 | 01.12.2013

Zostawiłam informacje w wiadomości.
Pozdrawiam

kasdan dołączył
06.12.2011

kasdan 22:47 | 02.12.2013

Dzięki :)

rakowska dołączył
14.04.2013

rakowska 17:32 | 07.05.2015

>Witam
>Jeśli ktoś z podróżujących będzie potrzebował taniego czystego zakwaterowania w
>Negombo.. mam sprawdzone informacje na bardzo fajny nocleg.
>Odpowiem zainteresowanym..
>Pozdrawiam

Robi10 dołączył
23.02.2013

Robi10 21:00 | 06.09.2015

Właśnie wróciłem z drugiej już wizyty na Sri Lance.
Spałem w świetnym pensjonacie , prowadzonym przez naszego rodaka, Polaka wspólnie z Lankijską rodziną .Pensjonat zlokalizowany jest własnie w Negombo , 200m od plaży i tylko 8 km od lotniska w Colombo.Swietne miejsce do odpoczynku po podrózy z kraju oraz przed powrotem, po zwiedzaniu wyspy .Pensjonat jest nowy , bardzo czysto , super ludzie , pomocni i świetna kuchnia .Ich adres mailowy to alexandra.villanegombo@yahoo.com , a pensjonat nazywa się Alexandra Family Villa .
Pozdrawiam

Merlin dołączył
13.12.2014

Merlin 07:14 | 15.01.2016

>Witam
>Jeśli ktoś z podróżujących będzie potrzebował taniego czystego zakwaterowania w
>Negombo.. mam sprawdzone informacje na bardzo fajny nocleg.
>Odpowiem zainteresowanym..
>Pozdrawiam

Jak ktoś wchodzi na temat Sri Lanka i czyta Twój post to pewnie jest zainteresowany, więcj jeżeli wyraziłaś już taką wolę, podaj namiary na nocleg do publicznej forumowej wiadomości.

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl