Forum dyskusyjne
nocleg Negombo
kategoria podróże po świecie
kraj Sri Lanka
RenaS. 15:19 | 25.11.2013
WitamJeśli ktoś z podróżujących będzie potrzebował taniego czystego zakwaterowania w Negombo.. mam sprawdzone informacje na bardzo fajny nocleg.
Odpowiem zainteresowanym..
Pozdrawiam
rakowska 17:32 | 07.05.2015
>Witam>Jeśli ktoś z podróżujących będzie potrzebował taniego czystego zakwaterowania w
>Negombo.. mam sprawdzone informacje na bardzo fajny nocleg.
>Odpowiem zainteresowanym..
>Pozdrawiam
Robi10 21:00 | 06.09.2015
Właśnie wróciłem z drugiej już wizyty na Sri Lance.Spałem w świetnym pensjonacie , prowadzonym przez naszego rodaka, Polaka wspólnie z Lankijską rodziną .Pensjonat zlokalizowany jest własnie w Negombo , 200m od plaży i tylko 8 km od lotniska w Colombo.Swietne miejsce do odpoczynku po podrózy z kraju oraz przed powrotem, po zwiedzaniu wyspy .Pensjonat jest nowy , bardzo czysto , super ludzie , pomocni i świetna kuchnia .Ich adres mailowy to alexandra.villanegombo@yahoo.com , a pensjonat nazywa się Alexandra Family Villa .
Pozdrawiam
Merlin 07:14 | 15.01.2016
>Witam>Jeśli ktoś z podróżujących będzie potrzebował taniego czystego zakwaterowania w
>Negombo.. mam sprawdzone informacje na bardzo fajny nocleg.
>Odpowiem zainteresowanym..
>Pozdrawiam
Jak ktoś wchodzi na temat Sri Lanka i czyta Twój post to pewnie jest zainteresowany, więcj jeżeli wyraziłaś już taką wolę, podaj namiary na nocleg do publicznej forumowej wiadomości.