Forum dyskusyjne
emski 03:45 | 06.01.2010
Wlasnie nowo wybrana Pani Prezes w podziece ze ta rozsadna decyzje wlasciwego wybor z parytetu :-)) wraz z jajcarzem z Rady Nadzorczej czyli emskim oglasza konkurs na najlepsze zdjecie podroznicze Roku 2009 !!! :-)) Mozna zglaszac takowez zdjecie sztuk jeden !!! Jedno zdjecie na autora tylko jedno :-(( zdjecie musi byc wykonane w roku 2009 !!!w tytule prosimy wpisac KONKURS 2009 !!! zeby bylo wiadomo ocssssssooo chodzi; Nagroda ? Najwiekszy sloiczek maslakow z piwniczki Pani Prezes a emski dolozy sie z nagroda rownie atrakcyjana :-) albo moze i lepsza :-))
Tak ze drogie globtroterowiczostwo do roboty !! Jedno zdjecie 2009 !!! wierze ze ten nasz konkurs nowej Pani Prezes i jajcarza osiagnie rownie wielka "popularnosc" jak moj konkurs rowerowy :-((( ale nagrody kusza ...do roboty ohhh jako dezorganizator znany z tego zapomnialem ....zdjecia mozna zglaszac do konca Stycznia 2010 !!!
ziutam 08:04 | 06.01.2010
Cosik mało precyzyjnie Ci wyszło. Zgłaszać fotkę swoją czy cudzą? Zrobione czy wrzucone w 2009r? Jak zgłaszać? Musisz się bardziej postarać..... acha jeszcze drobiazg.... gdzie są Twoje ptaszki?????
Qmoszka 10:01 | 06.01.2010
Koleżanko Ziutam przywołuję koleżankę do porządku !! Proszę zwracać się do RADY NADZORCZEJ !!! Ale to tylko takie drobne niedociągnięcie :))) No nie przeszło to przez moje biurko i dlatego,no cóż musimy się z tym liczyć,gdyż ZARZĄD urzęduje w innych godzinach niż ja P.PREZES :))))))) Skargi przyjmę na koniec roku !Nawet nie ważyć się teraz pyskować !!!
ziutam 13:24 | 06.01.2010
No i dostałam opr. za .... nie wiem co?Mam postulat ABSOLUTNIE KONIECZNY. Rada ma się dostosować godzinami do NAS! I jaśniej opracowywać zasady konkursowe!!!!! :-))))
marianna_p 14:10 | 06.01.2010
najlepsze foto podróżnicze??? to przecież tu tylko takie są... możesz sprecyzować to określenie? czy ma przedstawiac nas w podroży, czy coś co zaobserwowaliśmy w podrózy, czy innego podróżnika w podroży? czy krajobraz, czy co???no i czemu tylko jedno?? ja protestuje - na NORMALNYCH PORZĄDNYCH konkursach zawsze była możliwość złożenia kilku, przynajmniej 3 sztuk:(((((
i podobnie jak Ziuta nic nie rozumiem:(( mam np. jeszcze raz włożyć jakies foto które juz wisi w mojej galerii? czy np. zgłosić mój typ z cudzej galerii? czy wyszukać jakieś coś czego jeszcze nie wrzuciałam do galerii z 2009 (bo było zbyt słabe, zeby się nim chwalić) i czy chodzi o fotki wykonane w 2009?
oj em... Ty to jak założysz konkurs, to wszystko jak we mgle jest jasne...:((;)
marianna_p 14:12 | 06.01.2010
bo na zdrowy rozum zdjecie roku 2009, to już było wybrane, to to, które jest najwyżej w rankigach z 2009, więc po co na siłę szukać duplikatu....
emski 14:35 | 06.01.2010
jedno zdjecie wlasnego autorstwa wykonane w 2009 !! a jak ktos uwaza ze zdjecie wlasne z flaszka w tle jest podronicze ..to wola boska , globowicze ocenia :-))
emski 14:41 | 06.01.2010
tak czytam te wasze posty i dochodze ze jestescie mistrzami w komplikowaniu albo kombinowaniu :-)))
Qmoszka 15:05 | 06.01.2010
Kolego emski ,więc do świadomości przypominam że my są POLKI :)))) 100 dostaje na zakupy,wydaje 150 i jeszcze 50 w kieszeni zostaje :)))))))) Co zapomniałeś ?:((
usunięty/nieznany 15:12 | 06.01.2010
no to widze ze omija mnie duzo...nie mam poki co dostepu do internetu jako-takiego wiec niestety nie mam czasu czytac wszystkiego... co to za historia z Barbi-Prezesem :))) hahaha :)))) a co na to Prezes???
buziaki dla wszystkich z upalnej Coffee Bay :))))
Qmoszka 15:47 | 06.01.2010
Ja tak jeszcze zarządowi dokładnie z tymi wydatkami , że to rachunek się zgadza ! Jest 100na początku i jest 50 reszty,czyli razem jest 150 dokładnie tyle ile wydałam na zakupy :)))
ziutam 15:46 | 06.01.2010
No to nam Emski wyczerpująco udzielił odpowiedzi!!!Witamy "afrykankę" - co porabiasz?
A gdzie byłaś jak wybory ogłoszono..... bo ja też jakoś przegapiłam. Jeden wieczorek i już. :-)))
marianna_p 15:53 | 06.01.2010
Ziuta?? chcesz wybory kwestionować???? lepiej nie piskaj!!:)))
Qmoszka 16:14 | 06.01.2010
No widzę w Mariance swoją prawą rękę ,Tak,tak trzeba wszystkich krótko i na temat ! jeszcze troszkę i ład zapanuje :)) Marianko na razie to możesz zostać kierownikiem biura zarządu,ale nie przejmuj się tak niskim stanowiskiem,awanse przewiduję dla tych co rozumieją P.PREZES :)
emski 16:51 | 06.01.2010
no to widze ze spontaniczny odzew na konkurs i jego zasady smialo pozwala zamienic ten moj false start na konkurs PYSKOWKA 2009 to jest tema tutaj zawsze aktualny i hot hot hot !!! Wierze ze jest tutaj gazylions kandydatow na zwyciestwo...ale juz bezemnie Milej zabawy ...ide na zasluzony urlop zyczac nowej P Prezes duzo sukcesow na niwie zawodowej :-))
marianna_p 17:05 | 06.01.2010
em...ale o co się obrażasz??:(( przecież my sobie tylko zartujemy:((( pytalyśmy grzecznei z Ziutką o doprecyzowanie zasad:(((( nie wybieraj się na zaden urlop! jak z dzieckiem:(((
beakal 17:27 | 06.01.2010
Mr.emski!!! powiedziałeś A trzeba powiedzieć B wracaj do roby,zostałeś odwołany z urlopu i wreszcie sprecyzuj te zasady,bo znowu ktoś się obrazi i zniknie.Coby nie utrudniać,powinieneś w 4-5 punktach sprecyzować zasady...to co ogłosiłeś jest zbyt ogólne i mnie np. jest trudno wybrać jedno zdjęcie z całej mojej unikatowo wyjątkowej kolekcji :)))))))
Qmoszka 17:38 | 06.01.2010
Ja za 2009 r nie mam problemów z wybraniem foty do tematu MÓJ URLOP 2009 mam jedno i o dokładnie obrazujące wypoczynek w owym jakże udanym roku.Cholera nawet 2 fotki :)))
tkos 21:38 | 06.01.2010
popieram ten konkurs...pod jednym warunkiem...że będzie to latarnia morska :)
Qmoszka 21:58 | 06.01.2010
Tkos ,ojej jaki Ty marudny jesteś :(( Normalnie koszmarnie marudny!! Pytałam czy mogę być z latarką ?? Pytałam i co ?? Nie przejdzie innej fotki nie mam,zresztą latarnia jakoś źle jest odbierana ,nie wiem czemu ??:))) Czyli wolny wybór,ma być z jajem,pół litrówką,z kosą w zębach itd WOLNY WYBÓR. Więcej proszxę mi tu głowy nie zawracać,bo i tak Tkos nic nie wskóracie,zresztą zarząd jest na urlopie i niestety nikt takiej decyzji nie podejmie,może ona przynieść nam (czytaj kurnik) same straty :(( Tkos tak że sprężcie się i rozpiska na poniedziałek ma być na BIURKU :)))))
emski 00:59 | 07.01.2010
jedno zdjecie wlasnego autorstwa wykonane w 2009 !! a jak ktos uwaza ze zdjecie wlasne z flaszka w tle jest podronicze ..to wola boska , globowicze ocenia :-))
sulek3 01:03 | 07.01.2010
To był mój pierwszy podróżniczy portal. Czerpałem z niego jak ... nie wiem z czego. I tyle. Pozdrawiam i żegnam. Żenua.sułek
beakal 14:23 | 07.01.2010
Jak nie wisdomo o co chodzi,to pewnie chodzi o pieniądze :)) albo o władzę,ale z tym do Qmoszki ;))))
Qmoszka 21:57 | 10.01.2010
Emski !!! Co dalej ? No weź się wreszcie skup i dopisz resztę,no ja mam wakacje za2009 ale z 2008 to chyba może być ? Bo już myślałam że może mi się data pomylić :))) Ja JESTEM GRZECZNA I NIE PYSKUJĘ DO rady nadzorczej :(( Może wreszcie wygram ?? :)))))
emski 23:21 | 10.01.2010
Uprzejmie panstwa informujemu ze ...z powodu silnych opadow sniegu wszystkie konkursy w kierunku wschodnim i zachodnim jaki polnocno poludniowym nie kursuja az do odwolania !!! za opoznieninia mocno panstawa przepraszmy :-))
emski 21:40 | 16.01.2010
Uprzejmie panstwa informujemu ze ...z powodu silnych opadow sniegu wszystkie konkursy w kierunku wschodnim i zachodnim jaki polnocno poludniowym nie kursuja az do odwolania !!! za opoznieninia mocno panstawa przepraszmy :-))
tkos 13:28 | 17.01.2010
oprócz Konkursu LATARNIE MORSKIE który kursuje do końca marca 2010 bez względu na zawieruchy, zamiecie, snieżyce i opady :)