/ / > CASAMUNDO - opinie > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

CASAMUNDO - opinie

kategoria podróże po świecie

Noclegi-litwa.pl dołączył
24.10.2009

Noclegi-litwa.pl 10:23 | 06.03.2010

Chciałbym zarezerwować mieszkanie w Chorwacji (dubrovniki) przez Casamundo.pl lecz mam trochę obaw.

1. Infolinia (od tygodnia nikt nie odbiera tel) dzwoniłem ze 100 razy
2. Mają podejrzanie niskie ceny ( taniej niż na booking.com)
3. Cała wpłata przez przyjazdem

Proszę o informację czy ktoś korzystał z ich usług, wiem że w Polsce działają dopiero kilka miesięcy, a w Niemczech i Francji od kilku lata, lecz nie jest to dla mnie argument.

Casamundo dołączył
13.05.2010

Casamundo 13:18 | 13.05.2010

Szanowni Państwo,

nie liczyliśmy na tak ogromny sukces w tak krótkim okresie czasu.

W związku z dużym zainteresowaniem z Państwa strony usprawniliśmy
Obsługę Klienta zatrudniając dodatkowych pracowników. Do Państwa
dyspozycji jest teraz nie jedna a pięć osób, które chętnie pomogą w wyborze odpowiedniego obiektu i dołożą wszelkich starań, aby Państwa rezerwacja przebiegła pomyślnie, a urlop był niezapomniany.

Z wyrazami szacunku
Zespół CASAMUNDO

Noclegi-litwa.pl dołączył
24.10.2009

Noclegi-litwa.pl 14:47 | 13.05.2010

Jeśli chcecie świadczyć usługi na poziomie proponuję 50 nowych osób na infolini (może się ogarną) Bez kontaktu nie będzie sprzedaży

gib2 dołączył
05.08.2010

gib2 10:27 | 05.08.2010

Poprzez Casamundo załatwialiśmy tegoroczne wakacje w Chorwacji.
Faktem jest że na początku łatwiej otrzymać maila niż się dodzwonić.
Ale po wpłacie zaliczki na czas otrzymałem wszystkie dokumenty i panie dbały by usługa była na poziomie.
mogę polecić.

pintek dołączył
26.03.2016

pintek 17:16 | 26.03.2016

zanim zaczniesz korzystac z casamundo to koniecznie zajrzyj tu: http://wakacjesos.pl/casamundo myslę, że doswiadczenia tych ludzzi Ci pomogą... mega duzo waznych i szokujacych momentami informacji, ale warto!

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2023 Globtroter.pl