Forum dyskusyjne
Liliana 20:35 | 13.07.2008
Chciałam się Was zapytać czy wiecie jak jest różnica czasowa między Pol.a Tajlandią(8,10 godz)?Jeżeli zaczne zażywac tab.przeciw malarii (które należy zażywać codziennie o tej samej godz.zacząć już należy dwa dni przed wyjazdem) to jezeli chciałabym zazywać np. tab.tam w Tajlandii o godz.10:00 rano to w Pol.musiałabym zacząc zażywac o godz.24:00(jeżeli jest różnica 10godz,bo dokładnie nie wiem)???Muszą być te tab,faktycznie zażywane tak dokładnie,codziennie o tej samej godz?
Ediakar 23:07 | 14.07.2008
Witam. Tutaj masz link do stref czasowych -> wystarczy że najedziesz myszą nad tajlandię i pokaże jaka tam godzina http://24timezones.com/map_pl.htm
Liliana 17:24 | 16.07.2008
Dziękuję Ci bardzo za pomoc :)
noname 13:16 | 25.12.2009
Co do strefa czasowych, polecam link:http://afganistan.strefa.pl/pogoda_i_czas_w_afganistanie.html
cenpac 20:10 | 16.07.2008
teraz roznica jest 5 godz.(w zimie 6). Ale jestem zaskoczony dlaczego potrzebujesz tab. malarijne ?! W Tajlandii i sasiednich krajach masz tyle szanse zlapac malarije,jak w europe (chyba nawiet mniej) !
blt 16:40 | 17.07.2008
coś bardzo podobnego napisałam już Lilianie w jakimś innym wątku. Szkoda zdrowia ;-))
magdabis 14:59 | 25.12.2009
czy moge zapytac gdzie konkeretnie wybierasz sie w tajlandii ze musisz brac leki antymalaryczne? Bo jesli Bangkok, ko samui itp to tabletki sa bez sensu. Szybciej wygrasz w totolotka niz zlapiesz tam malarie, a skutki uboczne brania lekow moga ci popsuc cale wakacje
RafalTK 00:01 | 30.12.2009
zobaczcie na date postu - ktos odkopal trupa ...