Forum dyskusyjne
Problem wiza ETA
kategoria podróże po świecie
kraj Sri Lanka
lussi 14:58 | 18.02.2013
czy ktoś może podpowiedzieć coś nt ETA. Wypełniliśmy wczoraj w 3 osobowy (jako grupa) wniosek i zapłaciliśmy 90$. przyszło potwierdzenie na 1 nazwisko oraz zapłata 90$ czy to wystarczy? 2 następne nazwiska nie zostały na tym dokumencie wyszczególnione ...
[konto usuniete] 20:18 | 18.02.2013
na jakiej Stronie...
asia13 08:02 | 19.02.2013
u mnie jest tak samo, wypełniłam na 2 nazwiska i przyszła wiza na 1 nazwisko pod spodem pisze że wiza: podwójna. I na górze są jakieś 2 numery, myślę że na 2 osoby
lussi 14:25 | 19.02.2013
my napisaliśmy email w tej sprawie ale jak na razie nie dostaliśmy info zwrotnego... również myślimy, że wszystko jest ok - tylko nie ma wyszczególnionych nazwisk - i to wprowadza jak widzę wszystkich w błąd
asia13 18:15 | 19.02.2013
lussi - napisz proszę jakieś info że wszystko ok z tą wizą jak dostaniesz odpowiedź
lussi 19:10 | 19.02.2013
OK... dzisiaj dzwoniłam do ambasady i powiedzieli mi przez telefon, że jeżeli mam sumę na dokumencie za 3 osoby to jest wszystko ok... powiedziałam im, że jest to wprowadzanie ludzi niepotrzebnie w błąd... a z ciekawości kiedy lecicie? i na jak długo? macie już coś na miejscu zorganizowane?
asia13 21:39 | 19.02.2013
ale ja nie mam sumy na dokumencie ale wydrukowałam potwierdzenie zapłaty 60 dol. Lecimy 1.04 - 12.04 i mamy pierwszy nocleg w Morning Star w Negombo potem 6 dni objazdu i na razie 2 noclegi w Unawatuna, kolejne 2 noclegi znajdziemy na miejscu
pabur 14:52 | 28.02.2013
To ja powiem, że właśnie złożyłem wniosek dla grupy 4 osób na stronie ETA o wizę i po 30 minutach przyszło potwierdzenie dla każdej z osób oddzielnie z danymi, nazwiskiem i numerem referencyjnym, ponadto na stronie ETA jest pole gdzie można sprawdzić status i wydrukować dla każdego oddzielnie.
radionx 18:21 | 02.04.2013
Miałem wydrukowane i nikt nie chciał tego oglądać. Chyba mają od razu w systemie.
lussi 18:54 | 02.04.2013
wróciłam ze sri Lanki. Tak, mają wszystko w systemie i nic nie potrzeba więcej mieć przy sobie
dsnetgo 16:12 | 16.07.2018
Ja polecam składać wniosek na stronie.https://etacanadaonline.com/pl/
Mają świetny support w języku polskim i załatwiają cały wniosek wizowy dla Ciebie a dodatkowo jeżeli Ci na czasie to zrobią to szybko i rozwiążą wszystkie problemy.