Forum dyskusyjne

Wiza-por¶ba o poradę

kategoria podróże po ¶wiecie

atagaja doł±czył
27.02.2012

atagaja 09:10 | 07.07.2013

Rzeczywi¶cie nikt tego nie sprawdza, nawet nie trzeba mieć ze sob± potwierdzenia. W samolocie dali nam do wypisana druczek z naszymi danymi, okre¶leniem czy jedzie sie na wakacje, czy tez w innych celach. Był tam tez do wpisania adres hotelu, gdzie sie zatrzymamy. Nic nie wpisalismy, bo nie mieli¶my żadnego zamówionego,więc strażnik pytał sie tylko dlaczego,ale to tylko formalno¶ć..
Wiecej szczegółów można poczytać na: www.nitkiwdrodze.wordpress.com

zgłoszone do moderacji

ewakamea doł±czył
30.04.2008

ewakamea 13:37 | 24.06.2013

Wpisz Colombo, bo pewnie tam l±dujesz.Nikt tego nie sprawdzał jak byłam w paĽdzierniku.Jak wykupisz wizę to maj± Cię w systemie i już.

zgłoszone do moderacji

przemo77390 doł±czył
26.02.2010

przemo77390 11:41 | 24.06.2013

Witam,
Wszedłem na stronę:

https://eta.gov.lk/etaslvisa/etaNavServ

Pytanie co wpisujecie w adress in Sri Lanka - Ja nie mam konkretnego adresu. Noclegów będę szukał na miejscu wiec co tam wpisać?
Dodatkowo czy 2 osoby to już można zaznaczyc grupowa?

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.

Jak dodać w±tek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy w±tek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). S± one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzaj± go wielokrotnie. Ciateczka mog± też stosować współpracuj±cy z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl