Forum dyskusyjne
Wiza-por¶ba o poradę
kategoria podróże po ¶wiecie
kraj Sri Lanka
atagaja 09:10 | 07.07.2013
Rzeczywi¶cie nikt tego nie sprawdza, nawet nie trzeba mieć ze sob± potwierdzenia. W samolocie dali nam do wypisana druczek z naszymi danymi, okre¶leniem czy jedzie sie na wakacje, czy tez w innych celach. Był tam tez do wpisania adres hotelu, gdzie sie zatrzymamy. Nic nie wpisalismy, bo nie mieli¶my żadnego zamówionego,więc strażnik pytał sie tylko dlaczego,ale to tylko formalno¶ć..Wiecej szczegółów można poczytać na: www.nitkiwdrodze.wordpress.com
zgłoszone do moderacji
ewakamea 13:37 | 24.06.2013
Wpisz Colombo, bo pewnie tam l±dujesz.Nikt tego nie sprawdzał jak byłam w paĽdzierniku.Jak wykupisz wizę to maj± Cię w systemie i już.
zgłoszone do moderacji
przemo77390 11:41 | 24.06.2013
Witam,Wszedłem na stronę:
https://eta.gov.lk/etaslvisa/etaNavServ
Pytanie co wpisujecie w adress in Sri Lanka - Ja nie mam konkretnego adresu. Noclegów będę szukał na miejscu wiec co tam wpisać?
Dodatkowo czy 2 osoby to już można zaznaczyc grupowa?
zgłoszone do moderacji
Podobne w±tki podróże po ¶wiecie SRI LANKA
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.