/ / SRI LANKA > przewodnik z samochodem_09_16 02 > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

przewodnik z samochodem_09_16 02

kategoria podróże po świecie

Morena dołączył
23.07.2013

Morena 14:52 | 15.02.2014

Witam,
wlasnie konczymy 7 dniowa podroz. Jestesmy w domu naszego przewodnika, ktory poprosil o referencje. Zostalismy zaproszeni na kolacje, w oczekiwaniu na samolot. Ten kierowca-przewodnik to Sunil, o ktorym tu juz kilka osob pisalo. Sunil bardzo dobrze zna wyspe, oraz kulture buddyjska. Zwiedzilismy kilka ciekawych miejsc, czesc mielismy zaplanowane, czesc on zaproponowal. Polecamy Sunila, jesli ktos chce byc stale zaskakiwany:) Ale wrazenia z wizyty w lokalnych skleplepach- niesamowite. Sunil, z wielkim zacieciem uczy sie polskiego. sunil.driver@gmail.com, +94 776044550

Robi10 dołączył
23.02.2013

Robi10 16:18 | 22.02.2014

Witam ,
Właśnie wróciłem , z mojej drugiej podróży po Sri Lance.
Po raz kolejny podróżowałem z moim , myślę ,że mogę już tak powiedzieć przyjacielem.
Jeśli chcecie świetnego kierowce i przewodnika po Sri Lance - polecam z całego serca.
Piszcie bezpośrednio do Jude'a .Zorganizuje wam podróz, doradzi , zaplanuje.
JUDE FERNANDO : judefernando22@yahoo.com tel kom: 0094774205679 .
Jeśli potrzeba więcej informacji piszcie do mnie, robert.stosio@onet.pl , po dwóch wizytach na tej pieknej wyspie mam juz trochę doświadczenia , na pewno pomogę.

Robert

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl