Forum dyskusyjne
Ceny na Sri Lance 2014
kategoria podróże po świecie
kraj Sri Lanka
Michelle 09:35 | 04.04.2014
Wróciłam niedawno ze Sri Lanki. Jeśli kogoś interesują ceny możecie znaleźć je tutaj --> http://annsitchyfeet.wordpress.com/2014/04/04/ceny-na-sri-lance/Jeśli macie pytania, odpowiem z miłą chęcią :)
wojt66 22:18 | 09.04.2014
Cześć, Dzięki za ceny! Czy mogłabyś polecić mi jakiś niedrogi hotel na wschodzie? Trinco, Nilaveli, Arugam etc. Jedziemy z żoną w lipcu i próbuję teraz coś znaleźć. Ten Aqua Inns jest ok?Dzieki,
Wojtek
Michelle 12:32 | 11.04.2014
Aqua Inn był całkiem całkiem. W sumie w tych rejonach spałam tylko w nim, ale nasz zaprzyjaźniony człowiek jest właścicielem 4 hoteli w Upuveli, jeden z nich to Golden Beach Hotel... nie spałam, ale widziałam polecam (z tego co pamiętam ciut droższy od Aqua) :)
wojt66 16:31 | 11.04.2014
Dzięki za odpowiedź! Mogłabyś dać mi jakieś namiar na tego znajomego? Ten Golden Beach wygląda nieźle także chętnie zarezerwuje sobie pokój...Dzięki :)
Michelle 16:55 | 11.04.2014
Namiar masz w prywatnej wiadomości :) Pozdrawiam
ula23 11:24 | 12.04.2014
O, wielkie dzięki za ceny. Ja chcę wybierać się znowu w tym roku.Gdyby kogoś interesował ten "cel" podróży, spisywałam porady tutaj: http://podroze-forum.pl/porady-dla-wybierajacych-sie-na-sri-lanke-t158.html?hilit=wiza
Możecie pisać jakby co, naprawdę polecam ten kraj :)
michalll 11:34 | 12.04.2014
Myślę o Sri Lance, może się w końcu skuszę. Rady na pewno się przydadzą :)