/ / SRI LANKA > Sri Lanka w lipcu 2014 > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Sri Lanka w lipcu 2014

kategoria podróże po świecie

wojt66 dołączył
09.04.2014

wojt66 22:42 | 09.04.2014

Witam,
Wybieramy się z żoną na Sri Lankę w lipcu. Czy Ktoś mógłby polecić jakieś niedrogie sprawdzone hotele na wschodzie (Trinco, Arugam, Nilaveli)?
Dzięki,
Wojtek

Piotr_ek dołączył
17.02.2011

Piotr_ek 13:52 | 27.05.2014

Witam,
przyłączam się do prośby kolegi. Mnie interesuje głównie Nilaveli.

plan podrozy dołączył
27.07.2014

plan podrozy 18:52 | 27.07.2014

Na Sri Lance nigdzie nie ma problemu z noclegiem. Można śmiało jechać i na miejscu zawsze coś się znajdzie. A kraj jest cudny. Polecam.
http://planpodrozy.com.pl/category/moje-wyprawki/sri-lanka-moje-wyprawki/

plan podrozy dołączył
27.07.2014

plan podrozy 18:54 | 27.07.2014

http://planpodrozy.com.pl/category/moje-wyprawki/sri-lanka-moje-wyprawki/

katkaa1 dołączył
09.08.2014

katkaa1 13:16 | 09.08.2014

Wylatujemy na Sri Lankę 23 sierpnia 2014. Szukam fajnych miejsc, hoteli i transportu. Będziemy tylko 2 tygdńie, wiec potrzebujemy samochodu. Na razie zarezerwowaliśmy hotel na wschodzie ale nie wiem czy to dobry pomysł. Lądujemy w Colombo, chcemy zobaczyć Kandy...
Wszelkie rady, namiary bardzo cenne

wojt66 dołączył
09.04.2014

wojt66 09:50 | 10.08.2014

Polecam naszego przewodnika. Ma na imię Sunil i jest świetnym gościem. Jego telefon-(+94) 0776 044550. My jeździliśmy z nim cały tydzień i zapłaciliśmy 450 dolarów i pokazał nam wszystko a przejechaliśmy 1700 km! Jeżeli chodzi o hotele na wschodzie to ja dałbym sobie spokój bo standard w hotelu jest praktycznie taki sam jak na tzw. home-stayu a cena jest 4 razy niższa. Na przykład my płaciliśmy 50 dolarów za Aqua Inn (pokój dwuosobowy ale nora niesamowita) i za podobny standard 50 m dalej u prywatnego własciciela płaciliśmy 25 dolarów ale z super wyżywieniem. Poza tym wszystko to co opisaliśmy na blogu jest godne obejrzenia! Jak zadzwonisz do Sunila to powiedz że jesteś od Wojtka i Beaty i na pewno da Ci dobrą cenę!
Pozdrawiam,
Wojtek
www.collectivejourneys.blog.pl

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl