Forum dyskusyjne
Sri Lanka w lipcu 2014
kategoria podróże po świecie
kraj Sri Lanka
wojt66 22:42 | 09.04.2014
Witam,Wybieramy się z żoną na Sri Lankę w lipcu. Czy Ktoś mógłby polecić jakieś niedrogie sprawdzone hotele na wschodzie (Trinco, Arugam, Nilaveli)?
Dzięki,
Wojtek
Piotr_ek 13:52 | 27.05.2014
Witam,przyłączam się do prośby kolegi. Mnie interesuje głównie Nilaveli.
plan podrozy 18:52 | 27.07.2014
Na Sri Lance nigdzie nie ma problemu z noclegiem. Można śmiało jechać i na miejscu zawsze coś się znajdzie. A kraj jest cudny. Polecam.http://planpodrozy.com.pl/category/moje-wyprawki/sri-lanka-moje-wyprawki/
plan podrozy 18:54 | 27.07.2014
http://planpodrozy.com.pl/category/moje-wyprawki/sri-lanka-moje-wyprawki/
katkaa1 13:16 | 09.08.2014
Wylatujemy na Sri Lankę 23 sierpnia 2014. Szukam fajnych miejsc, hoteli i transportu. Będziemy tylko 2 tygdńie, wiec potrzebujemy samochodu. Na razie zarezerwowaliśmy hotel na wschodzie ale nie wiem czy to dobry pomysł. Lądujemy w Colombo, chcemy zobaczyć Kandy...Wszelkie rady, namiary bardzo cenne
wojt66 09:50 | 10.08.2014
Polecam naszego przewodnika. Ma na imię Sunil i jest świetnym gościem. Jego telefon-(+94) 0776 044550. My jeździliśmy z nim cały tydzień i zapłaciliśmy 450 dolarów i pokazał nam wszystko a przejechaliśmy 1700 km! Jeżeli chodzi o hotele na wschodzie to ja dałbym sobie spokój bo standard w hotelu jest praktycznie taki sam jak na tzw. home-stayu a cena jest 4 razy niższa. Na przykład my płaciliśmy 50 dolarów za Aqua Inn (pokój dwuosobowy ale nora niesamowita) i za podobny standard 50 m dalej u prywatnego własciciela płaciliśmy 25 dolarów ale z super wyżywieniem. Poza tym wszystko to co opisaliśmy na blogu jest godne obejrzenia! Jak zadzwonisz do Sunila to powiedz że jesteś od Wojtka i Beaty i na pewno da Ci dobrą cenę!Pozdrawiam,
Wojtek
www.collectivejourneys.blog.pl