/ / SRI LANKA > Wymiana walut konto usd na sri lance > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Wymiana walut konto usd na sri lance

kategoria podróże po świecie

dododo dołączył
04.02.2015

dododo 11:13 | 04.02.2015

WItam!
Posiadam karte z serwisu skrill(moneybookers) mastercard w walucie amerykanskich dolarow USD. Czy na Sri Lance bez problemu wyplace w bankomacie pieniadze ? I czy tam juz samo przekonwertuje mi pieniadze z Dolarow na Rupie i wyplaci w Rupiach ?
Jesli tak czy to jest najbardziej oplacalny i bezproblemowy sposob na wymiane waluty na Rupie lecac z Polski i posiadajac w/w konto ?
Pozdrawiam

Kasiek21 dołączył
30.07.2014

Kasiek21 11:24 | 04.02.2015

Według mnie to najlpeszy sposób

dododo dołączył
04.02.2015

dododo 11:53 | 04.02.2015

rozumiem tez , ze bankomaty , z ktorych wyplace kasiorke z mojego konta na lotnisku w Colombo są ?

Remek&Monika dołączył
21.02.2013

Remek&Monika 12:11 | 04.02.2015

Hej,

w listopadzie na lotnisku w Colombo żaden bankomat ( a sprawdzałam co najmniej 5) nie przyjął karty American Express. Bez problemu natomiast zczytały visę, była też na nich informacja o przyjmowaniu mastercard. Nie wiem czy coś pomogłam, ale życzę udanej wyprawy!

[fb] Radosław Molski dołączył
30.12.2015

[fb] Radosław Molski 10:06 | 03.05.2016

Generalnie są problemy z wypłacaniem kasy na Sri Lance, nam działał co trzeci. Niektóre pobierały nieznaczną prowizję.
Więcej o cenach, transporcie, jedzeniu opisaliśmy na naszym blogu http://blogpodrozniczy.com/sri-lanka-poradnik/

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl