/ / SRI LANKA > Slub na Sri lance > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Slub na Sri lance

kategoria podróże po świecie

lucyna17 dołączył
18.08.2014

lucyna17 12:55 | 03.07.2015

Witam! chciałabym przestrzec przed robieniem ślubów przez Judith Gajdics. Miałam przyjemność w marcu z usług tej spółki skorzystać. Po pierwsze nikt po nas nie przyjechał na lotnisko bo pani o tym zapomniała więc musiałam z gośćmi weselnymi szukać trznsportu na lotnisku o godz. 21 wieczorem aby przyjechać do Bentota 100km. Po drugie na następne spotkanie na drugi dzień pani spóźniła się tylko pół godziny więc chyba nie muszę pisać co przeżywalismy w tym czasie razem z mężem. Na spotkaniu pani wyciągnęła kartkę i zaczęła po prostu doliczać dodatkowe koszty np transport gości z hotelu na plażę chciała od nas wyłudzić dodatkowe 80$. Wieczorem wspólnik jej był zdziwiony, że taki problem powstał.Uzgodnione miałam w pakiecie, że makijaż będę miała w cenia ale pani pisała dalej na kartce i chciała za to dodatkowo 40$. Po tym jak powiedziała, że łódki nie będą na rzece ubrane tak jak na ślub bo balony są dla małych dzieci i to jest tendeta i zaczęła doliczać dodatkowe koszty typu picie wina na plaży i ogromne ceny za przyjęcie zrezygnowałam ze wszystkiego co mogłam Wszystko załatwiałam dodatkowo na miejscu i okazało się, że pani za wszystko każe sobie słono płacić. Na miejscu ceny są o połowę niższe. Ja zapłaciłam tyle jakbym miała ślub w 5 * hotelu. Na końcu spotkania pani chciała abym dała jej całą sumę na którą się umówiłyśmy twierdząć, że zapomniała bloczków rachunkowych i pieczątki. Do dzisiaj nie dostałam za to potwierdzenia. Dodatkowo w moich dokumentach tłumacz po ślubie zrobił błąd na co zwróciłam pani uwagę. Chciałam zobaczyć korektę błędu ale pani nie pozwoliła mi zobaczyć błędu. Widocznie mój poprzednik nie akceptujący metod pracy tej pani może jej nie zapłacił. W każdym razie dostałam dokumenty z kolejnym błędem i dopiero po 10 dniach pani ze swoim wspólnikiem przywieźli mi moje dokumenty poprawione do hotelu w Negombo w którym mieszkałam. Chcieli abym nie opisała ich w internecie ale wszyscy, którym o tym opowiedziałam namówili mnie, że należy tak zrobić aby pani Judith więcej nie naciągała ludzi. Na początku stycznia wysłałam wszystkie dokumenty do pani Judith przetłumaczone przez tłumacza przysiegłego itd i pani stwierdziła, że wszystko jest ok ale w lutym okazało się, że brakuje 2 dokumentów, które musiałam dodatkowo zciągać z innych miast a wszystko trzeba było i tłumaczyć i zmieścić się w czasie 3 tygodni przed ślubem. Cała ceremonia była ładna ale bardzo okrojona w kosztach tzn wszystko na czym dało sie zaoszczędzić to pani to wykorzystała. Kwiaty były tylko sztuczne a słoń np nie miał balkonika na którym moglibyśmy usiąść. Jechaliśmy na oklep w strojach galowych i musieliśmy się wdrapać (4 osoby nam pomagały) bo słon był największy w gabarytach jakiegokolwiek widziałam i musieliśmy na niego wejść sami z plaży. Takze bardzo proszę uważać na tą osobę ale skorzystać z jej usług a potem mieć pretensje tylko do siebie. Jak potrzeba dodatkowych informacji na jej temat to napewno pani Barbara z surfing villa ze Sri lanki Państwu udzieli.

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl